Erkeklere çiçek hediye edilir mi?

Genellikle çiçekler kadınlara hediye edilir ve erkeklerin çok da çiçeklerden hoşlanmadığı düşünülür.

Erkeklere çiçek hediye edilir mi?

Genellikle çiçekler kadınlara hediye edilir ve erkeklerin çok da çiçeklerden hoşlanmadığı düşünülür.

Aslında bu bilgi kişiden kişiye göre değişebilir. Tabii ki kadınların ve erkeklerin sevdiği çiçekler arasında belirli farklar olacaktır. Ancak herkesin tarzına ve yapısına uygun bir çiçek bulmak mümkün.

1- Sukulent

Minimalist ve şık görünümüyle özellikle dekorasyon için çok sık kullanılan bir bitkidir. Erkek arkadaşınızın evine güzel bir sukulent alabilir, ona dekorasyonda yardımcı olarak gönlünü fethedebilirsiniz. Üstelik dayanıklı oluşu ve çok su sevmediği için bakımı oldukça kolay.

2- Teraryum

Günümüzde oldukça moda olan Teraryumun latince anlamı toprak demektir. Artık beton yapıların arttığı bu dönemde mini bir bahçe kadınlar kadar erkekleri de mutlu edecektir. Kendi elinizle de hazırlayabileceğiniz teraryumlar için erkek arkadaşınızın sevdiği objeleri seçerek sade ve güzel bir çiçek sepeti oluşturabilir, kendi bahçenizi yaratabilirsiniz.

3- Bonsai

Bonsai erkek arkadaşınızın hem ofisi hem de evi için uygun bir hediye seçeneği olacaktır. Bonsai aslında minyatür bir ağaç gibidir. Ona yetiştirmesi için bir ağaç hediye etmekten daha güzel ne olabilir ki.

4- Kaktüs

Kaktüsler yine bakımı çok kolay olduğu için tercih edebileceğiniz bir bitki türüdür. Dekorasyon alanında da en az sukulentler kadar sık tercih edilir. Mini boyları ve farklı çeşitleriyle ortama farklı bir boyut kazandıracaktır. Çok sulanmamasına ve karanlıkta dikkat edilmelidir.

5- Bambu

Bambu Asya kökenli bir bitkidir. Aynı zamanda şans getirdiğine inanılır. Erkek arkadaşınız özellikle spiritüel inançları olan biriyse bambu çok uygun bir hediye olacaktır. Çoğu şartlar altında uzun süre yaşayabilen bu bitki az suya ihtiyaç duyar.

Bu bitkilere 'hayır' diyecek erkek çok olmasa da eğer 'benim erkek arkadaşım bunlardan hiçbirini sevmez, tüm bitkilerden nefret eder' diyorsanız onu şaşırtmak için kullanabilirsiniz. Alacağınız hediyeyi saklayın önce sadece çiçeğinizi gösterin. İlk başta belki üzülecektir ama sonra sakladığınız hediyeyi bulup aslında onu ne kadar iyi tanıdığınızı düşünüp, çok sevinecektir.Siz en iyisi bir çiçekçi bulup, sürprizinizi oluşturmaya başlayın.