Dayakçı servis şoförünün işine son verildi!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören Ali Arda Ata, servis şoförü tarafından darp edildi. Servis şoförünün işine son verildiği ve hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Dayakçı servis şoförünün işine son verildi!

GERÇEK GÜNDEM ÖZEL - İstanbul Sultanbeyli'deki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 9 yaşındaki Ali Arda Ata isimli öğrenci, servis şoförü tarafından şiddete uğradı.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi tarafından verilen rapora rağmen, yetkililerin başta duruma sessiz kaldığı ancak daha sonra CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın okul müdürü ile görüşmesinin ardından servis şoförünün işe son verildiği ve şiddet uygulayan servis şoförü hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

BABA: KAYMAKAMIN YEĞENİYİM HİÇBİR ŞEY OLMAZ DİYOR

Şoförün saldırısına uğrayan Ali Arda Ata'nın babası Ali Rıza Ata konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Daha önce de benzer olaylar oldu. Bu sabah şoförü aradım. 'İstediğin yere şikayet et. Ben Sultanbeyli Kaymakamı'nın yeğeniyim. Hiçbir şey olmaz' diyor. Müdür de şoförü koruyor. Çoçuğum okula nasıl gidecek?"

Dayakçı servis şoförünün işine son verildi! - Resim : 1

Dayakçı servis şoförünün işine son verildi! - Resim : 2

Söz konusu durumu Twitter hesabından paylaşan CHP'li Barış Yarkadaş bir çağrıda bulunarak, "Ali Arda Ata'nın sesini duyacak vicdanlı bir yetkili arıyorum!" diye yazdı. Olayın duyulmasının ardından servis şoförünün işine son verildiği ve hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Yarkadaş'ın paylaşımı şu şekilde:

Dokuz yaşındaki Ali Arda Ata, Sultanbeyli Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencisi... Bugün 3. kez, servis şoförü tarafından dövüldü. Babasının elinde hastane raporu olmasına rağmen, hiçbir yetkili ilgilenmiyor. Ali Arda Ata'nın sesini duyacak vicdanlı bir yetkili arıyorum!

Dayakçı servis şoförünün işine son verildi! - Resim : 3

İŞİNE SON VERİLDİ

CHP'li Yarkadaş son durumu şu sözlerle duyurdu:

Oğlu saldırıya uğrayan Ali Ata, twitlerim sonrası, önce Kaymakam Metin Kubilay ardından ise Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar ile görüştü. Yetkililer, servis şoförü hakkında soruşturma başlatıldığını, öğrenciyi ise istediği takdirde başka bir okula nakledebileceklerini söyledi.

Dayakçı servis şoförünün işine son verildi! - Resim : 4

Dayakçı servis şoförünün işine son verildi! - Resim : 5

Etiketler
Okul Soruşturma Mehmet Akif Ersoy Sultanbeyli Mehmet Ersoy