Advertisement

Ünlü Profesör hakkında korkunç iddia: Mini etekli öğrenciye hakaret etti, öğrencilerin üzerine yürüdü!

İstanbul Aydın Üniversitesi İletişim Fakültesi TV Haberciliği ve Programcılığı Bölümü Öğretim Üyesi Profesör Atilla Girgin ile ilgili tepki çeken bir iddia gündeme geldi.

Ünlü Profesör hakkında korkunç iddia: Mini etekli öğrenciye hakaret etti, öğrencilerin üzerine yürüdü!
A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Pek çok kadın örgütünün sosyal medya hesaplarından paylaştığı iddiaya göre doktora jüriliği için İstanbul Üniversitesin'e gelen Atilla Girgin, kordiorda oturan kadın öğrencilere ''Burası okul pavyon değil, böyle giyinemezsiniz.'' şeklinde sözlü tacizde bulundu.

Kendilerini savunan öğrencilere hakaretlerde bulunan Atilla Girgin elini kaldırıp kadınların üzerine yürüyerek kimliklerini istedi.

email [#52C1F5] Created with Sketch. Her gün aynı saatte, en önemli gelişmeler e-posta kutunda! Şimdi ücretsiz üye ol, gündemi kaçırma!

İddiya göre Atilla Girgin bir kadın öğrencinin çenesi tutup fiziksel şiddet uyguladı.

Mor Dayanışma'nın Girgin ile ilgili paylaşımları şöyle:

Ünlü Profesör hakkında korkunç iddia: Mini etekli öğrenciye hakaret etti, öğrencilerin üzerine yürüdü! - Resim : 1

Etiketler
Aydın Hakaret Öğrenci Üniversite