Yoksulluk cinneti mi? Babanın eşi ve çocuklarını öldürüp intihar ettiği ihtimali artıyor

Cinayet Büro ekiplerinin incelediği olayda Baba Şimşek'in önce eşi ve çocuklarını öldürdüğü daha sonrada hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruyor.

Yoksulluk cinneti mi? Babanın eşi ve çocuklarını öldürüp intihar ettiği ihtimali artıyor

Antalya'da anne baba ve iki küçük çocuğun öldüğü korkunç olayın sır perdesi aralanıyor. Siyanürle öldükleri düşünülen ailenin yaşadığı evde baba Selim Simşek'in bıraktığı bir mektup bulundu. Baba Şimşek'in mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor. Babanın, “Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz" ifadelerini kullandığı iddia ediliyor.

Cinayet Büro ekiplerinin incelediği olayda Baba Şimşek'in önce eşi ve çocuklarını öldürdüğü daha sonrada hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Antalya’da gece saatlerinde aldığı ihbar üzerine bir eve giren polis, Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek (38) ile çocukları Ceren (9) ve Ali Çınar Şimşek’in (5) cansız bedenleri ile karşılaştı. Eve giren polis ve sağlık ekibi ile site yöneticisinin rahatsızlanması üzerine evde siyanür olabileceği ihtimali ile bina boşaltıldı ve olay yerine Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri çağrıldı.

‘YAPACAK BİR ŞEYİM YOK’

Ekiplerin evde yaptığı incelemede baba Selim Simşek’in bıraktığı bir mektup bulundu. Mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazan baba Şimşek’in, “Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz” ifadelerini kullandığı iddia ediliyor.

KİRASINI ÖDEYEMİYORDU

Mektubunda maddi sıkıntılarından bahseden baba Selim Şimşek’in işsiz olduğu, çevresine borçlandığı, uzun süredir ev kirası ve apartman aidatı gibi giderlerini de ödeyemeyen babanın bu nedenle bunalımda olduğu öğrenildi.

EŞİ ÇOCUKLARINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Antalya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekiplerinin incelediği olayda Baba Şimşek’in önce eşi ve çocuklarını öldürdüğü daha sonrada hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

EVE KARGO GELDİ İDDİASI

Diğer yandan Şimşek ailesinin oturduğu daireye dün saat 17.00 sıralarında bir kargo geldiği belirtildi. Polisin yaptığı incelemede Sultan Şimşek'in cep telefonundaki WhatsApp programının en son dün saat 18.15'te aktif olduğu ve bu saatten sonra herhangi bir iletişim kurulmadığı belirlendi. Polis, bu detaydan yola çıkarak, ailenin siyanür kullanıp hayatına son vermiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Selim Şimşek'in kiracı olarak oturduğu dairenin sahibi Olcay Şahin, "Çok efendi, saygılı bir insandı" dedi.

EVDE SİYANÜR BULGUSU

AFAD'a bağlı Kimyasal Biyolojik Radyolojik Nükleer Tehditler (KBRN) ve olay yeri inceleme ekiplerinin dairede yaptığı incelemede siyanür bulgusuna rastlandı. Şimşek ailesinin cenazeleri inceleme tamamlandıktan sonra otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilecek.

SİTE YÖNETİCİSİ: YANIK ETE BENZER KOKU GELİYORDU

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen site yöneticisi Duygu Kozan, yaşananları Demirören Haber Ajansı muhabirine anlattı. Kozan, şunları söyledi:

"Saat 22.00 sıralarında binanın bahçesinde bir kişi dolaşıyordu. Ben de şüpheli gördüğüm için polise ihbarda bulundum. Polis şahsı durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Bu kişi Selim Şimşek'in kapısını çaldığını ancak haber alamadığını söyledi. O kişi binadan ayrıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde polis beni aradı ve Selim Şimşek'in dairesinin önünde olduklarını ve içeri girmek istediklerini söyledi. Polis çilingir yardımıyla kapıyı açtı. İçeri girdiğimizde ise evden yanık ete benzer koku geliyordu. Görmek istemediğimi söyledim. Baba ve iki çocuğunun cesedi salonda, annenin cesedi ise banyondaydı. Kokudan rahatsız olduk. Bizi tedbiren Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdüler. Burada bütün giysi ve takılarımızı çıkardık. Solüsyonlu su ile bizi yıkadılar. Ben kontrollerin ardından taburcu olmak istediğimi söyledim. Evrakımı imzalayıp çıktım."

Etiketler
Yoksulluk