Dijital pazarlama ajansı ne yapar?

Gün geçtikçe hayatın içinde daha fazla yer alan iki alan pazarlama ve internet.

Dijital pazarlama ajansı ne yapar?

Gün geçtikçe hayatın içinde daha fazla yer alan iki alan pazarlama ve internet. Öncesinde kaçmanın mümkün olduğu ama artık başarılı olmak isteyen kişilerin kendisini tam da içinde bulacağı alan. Hem internet hem pazarlama dünyası nispeten yeni ve içinde birçok yenilik barındıran alanlar olduğundan çoğu insan korkulu alanlar kalmaktadır.

Ancak bu alanlardaki korkuları yenmek ve deneyimli, alanında profesyonel ekibiyle birlikte şirketlere hizmet vermek için crm medya bulunmaktadır.

Crm Medya Kimdir?

2012 yılında tam da zorlanılan alanlarda danışmanlık yapmak için kurulmuş bir şirket www.crmmedya.com ancak gün geçtikçe büyüyerek içine daha fazla da birçok alan eklemiştir. Müşterileri için her alanda en büyük destekçisi olan Crm medya, hem 360 derece reklam hizmeti hem de markasını her alanda yürütecek 80 kişilik bir profesyonel ekip sunmaktadır.

Reklam hizmetlerini en iyi şekilde sağlayan şirket, ayrıca Google Partners şirketlerinden biridir ve başarılarından dolayı da Google tarafından 12'den fazla ödülle takdir edilmiştir.

Crm Medya Neler Yapıyor?

Peki, neler yapıyor Crm Medya aslında kısaca markalar için her şeyi yapıyorlar. Crm Medya, müşterileri olan şirketlerle birlikte her zaman yan yana çalışıyor ve markaları kendi markaları gibi görerek ilerlemelerini sağlıyorlar.

Gün geçtikçe artan hizmetleri mevcut call center çağrı merkezi hizmetleri, youtube ve google reklamları, sosyal medya danışmanlığı, instagram yönetimi ve reklamları, Google haritalara kayıt, turizm sektöründe şirketlere özel hizmetleri, web tasarım hizmetleri, mobil uygulama reklamları, seo şu an aktif olarak verdikleri hizmetlerden bazıları.

Şirketler Crm medya ile çalışmak için başvurduğunda önce markayı ilgili şirketten dinliyorlar ve markanın nereye konumlandırılacağına karar veriyorlar ve o andan sonra artık Crm'in tek hedefi ilgili markayı daha da ileriye götürmek için tüm hizmetlerini ve profesyonel ekiplerini bu amaç için seferber ediyorlar.

Bu sektöre yabancı olanlar için güveni kurmak en önemlisi oluyor ve bu da yaptıkları işlerden çok birlikte çalıştıkları şirketlerle etkili oluyor. Sinpaş, Kuzu Grup, Emlak Konut, Ağaoğlu, Bahçeşehir Koleji gibi birebir çalıştıkları birçok alanda referansları bulunmaktadır.

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Inter