Denizli Valiliği'nden açıklama! Yaralananlar var

Denizli Valiliği, 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından açıklama yaptı.

Denizli Valiliği'nden açıklama! Yaralananlar var

Depremin ardından Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada, Çardak ilçesinde 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Bozkurt Kaymakamlığı, İl Jandarma Komutanlığı, AFAD İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Kızılay Başkanlığı, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili tüm kurumlar deprem bölgesine intikal etmiş ve çalışmalara derhal başlanmıştır.

Meydana gelen depremde; ilk belirlemelere göre can kaybı tespit edilmemiş olup, Çardak ilçemizde 5 vatandaşımızda da hafif yaralanmalar tespit edilmiştir. Bozkurt Kaymakamlık binası da hasar meydana geldiği için boşaltılmıştır” denildi.

VALİ KARAHAN: HASAR TESPİT ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Denizli Valisi Hasan Karahan, depremin Bozkurt ve Baklan ilçelerinde yoğun olarak hissedildiğini söyledi. Vali Karahan, "Bazı evlerde hasar olduğu belirtiliyor. Hasar tespit çalışmalarına başlandı. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi gelmedi. Sağlık ekiplerimiz de bölgede.

Çardak'ta 5 hafif yaralı var. Kerpiç evlerde çatlaklar var. Büyük çoğunluğu kullanılmıyor. Normal betonarme evlerde sıva çatlağı var. Resmi kurumları boşalttık hizmeti bahçede veriyoruz. Yaralanmaların nedeni sıcak su dökülmesi ve panikle atlama şeklinde şeklinde 5 yaralı var" dedi.

Etiketler
Son Depremler Denizli