Star TV karışacak... Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nu çıldırtacak cevap!

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, Star TV ekranlarında fırtına gibi esiyor. Reyting rekortmeni Yalı Çapkını dizisinin oyuncuları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'na Mert Yazıcıoğlu'ndan çok ağır gönderme

Star TV karışacak... Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nu çıldırtacak cevap!

Mert Yazıcıoğlu'ndan Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu cevabı! Magazin dünyasını karıştıracak yeni bir kavga başlayabilir. Star TV koridorlarında bir yandan Yalı Çapkını dizisinin başarısı konuşulurken bir yandan da bu açıklama konuşuluyor.

BEKLENMEDİK AYRILIK

4 yıldır birlikte olan Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu ayrılığı herkesi şoke etmiş ve Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkın'ı dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

AŞK SKANDALI PATLAK VERMİŞTİ

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu arasındaki aşk haberlerinin ardından Mert Yazıcıoğlu gündemden düşmüyordu.

AYLAR SONRA O SORU TEKRAR SORULDU

Star TV karışacak... Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nu çıldırtacak cevap! - Resim : 1
Atatürk filminin galasına katılan Mert Yazıcıoğlu muhabirlerle konuştu. Oyuncu, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'le ilgili sorulara "Hiç sorma onları, cevaplayamayacım. Bunlar çok saçma sorular, hiç gerek yok böyle şeyler sormana, boşver başka şeyler konuşalım." yanıtını verdi.

BÜYÜK SESSİZLİK

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in bu konudaki suskunluğu sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in ayrıldıkları iddia edilmiş ancak bu haberlerin ardından ikili herhangi bir açıklama yapmamıştı.

Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir son dönemin en çok takip edilen ünlüleri arasında yer alıyor.