Vonresort Golden Beach ile harika bir tatil deneyimi yaşayın!

Vonresort Golden Beach ile harika bir tatil deneyimi yaşayın!

Tatil her zaman insan psikolojisine olumlu bir katkı sunar! Bundan dolayı da insanlar tatil yapacakları yerlerin ve konaklayacakları alanların tercihlerinde hassas bir çalışma içerisinde yer alırlar. Ülkemizin turizm cenneti olan Antalya Side’de misafirlerine hizmet sunan Vonresort Golden Beach oteli, mükemmel bir tatil deneyimini sizlerle buluşturur!

Kentin karmaşasından bunaldınız ve iş hayatının yoğun temposundan yoruldunuz… Artık bir tatil vakti, dinlenme vakti diyorsunuz… Şimdi tatil yapacağınız kafanızı dinleyebileceğiniz özel bir konaklama yeri tercih etmeniz gerekiyor! Tam da bu noktada Vonresort Golden Beach oteli yüksek kalite standartlarında bir hizmeti sizlerle buluşturacaktır. Side’de plaja çok yakın bir konumda yer alan bu otel; konforlu bir konaklama hizmeti sunmak konusunda da hassas bir çalışma sistemine sahiptir!

1989 yılı itibariyle turizm alanında hizmet sunmak üzere açılışı yapılan otel, 2009 yılında tam anlamıyla baştan sona yenilenmiştir. Bu özel otel geçen süreç içerisinde hizmet kalitesini ve kapsamını da genişletmiştir. Böylece Vonresort Golden Beach otel; misafirlerin gönlünde taht kurmak noktasında da başarılıdır. Otel, Aquarpark su parkına da yakın bir konumda yer aldığı için etkinlik konusunda da çok sayıda farklı alternatif seçeneği sunabiliyor!

Vonresort Golden Beach ile harika bir tatil deneyimi yaşayın! - Resim : 1

Vonresort Golden Beach Ruhunuzu Dinlendiyor!

Bazı yaşam alanları vardır ki ruhunuza iyi gelir, sizi bambaşka bir atmosfere alır götürür! Vonresort Golden Beach te ruhunuza iyi gelecek etkili bir atmosferi sizlerle buluşturuyor! Tatil zamanınızı özel kılmak konusundan da harika bir otel olarak tanımlanan Vonresort Golden Beach Otel, Side’nin muhteşem doğal güzelliklerini de seyretmenize olanak tanıyor. Harika bir destinasyona da sahip olan bu özel mekân; aynı zamanda ulaşım noktasında da misafirlerin avantajlı fırsatlar da sunmaktadır!

Antalya’nın en gözde turizm beldeleri arasında yer alan Side’de bulunan Vonresort Golden Beach Otel, muhteşem bir kumsalda deniz keyfi yapmanıza da olanak tanımaktadır. Siz de eğer Vonresort Golden Beach Oteli tercih edecek olursanız; ruhunuza iyi gelen, size keyifli bir tatil deneyimi yaşatacak olan özel bir yaşam alanında tatil yapma ayrıcalığını yaşayacaksınız. Aquarpark Su Parkı deneyimi konusunda da mükemmel fırsatlar sunabilen Vonresort Golden Beach, havuzbaşı restoran keyfini de misafirlerine sunuyor.

Vonresort Golden Beach Oteli, konuklarına geniş bir lezzet yelpazesi sunmak konusunda da iddialı bir hizmetin adresi konumda yer almaktadır. Bundan dolayı hem sabah kahvaltısında hem de diğer öğünlerde harika lezzetleri bu otelde tadabileceksiniz. Vonresort Golden Beach gece kulübü deneyimi konusunda iddialı bir hizmet sunmakla birlikte aktif bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlere de alternatif seçenekler sunmaktadır. Bu kapsamda otelde dalış etkinliğinin yanı sıra rüzgâr sörfü yapabilir ve plaj voleybolunun da keyfini çıkarabilirsiniz!

Vonresort Golden Beach Konforlu Bir Tatil Keyfi Sunuyor!

Konfor konusunda iddialı bir özel otel olan Vonresort Golden Beach, emanet bagaj hizmetinin yanı sıra özel bir kasayı da müşterilerinin hizmetine sunuyor. Odalarının tamamında hızlı internet olanağı bulunan Vonresort Golden Beach, misafirlerin odalarda küçük bir mutfak, mini buzdolabıyla birlikte harika bir bahçe manzarası da sunuyor!

Vonresort Golden Beach Antalya Havalimanına sadece 55 kilometre mesafede yer almakla birlikte Side’ye de 12 km mesafede bulunmaktadır. Ulaşım konusunda avantajlı bir destinasyona sahip olan Vonresort Golden Beach, huzurlu ve rahat bir konaklama olanağı sunmak konusunda da iddialı bir hizmetin adresi konumunda yer alıyor. Ayrıca Vonresort Golden Beach her şey dahil sistemiyle de hizmet sunduğu için fiyat konusunda da cazip olanakları sunabiliyor!

Otelin resmi adresi: https://vonresort.com/tr/beach/