Birbirinden güzel gümüş yüzük modelleri Mia Vento

Bir dünya markası olma yolunda ilerleyen Mia Vento, 40 yılı aşkın kuyumculuk birikimi ile takı tasarımı konusunda emin adımlarla ilerleyen bir markadır.

Birbirinden güzel gümüş yüzük modelleri Mia Vento

Bir dünya markası olma yolunda ilerleyen Mia Vento, 40 yılı aşkın kuyumculuk birikimi ile takı tasarımı konusunda emin adımlarla ilerleyen bir markadır.

Gerek modern tasarımlarla gerekse geleneksel tasarımlarla oluşturulan gümüş yüzük modelleri, altın ve pırlanta ustalarının işçiliğiyle üretilmiş ve on binlerce kullanıcı tarafından beğeni ile kullanılmaktadır.

Birbirinden güzel gümüş yüzük modelleri Mia Vento - Resim : 1
1-Elmas Montur Sadekar Gümüş Yüzük

Mia Vento’da Garantili Ürünler

925 ayar gümüş özel tasarım Mio Vento yüzük modelleri, 2 yıl garanti güvencesine sahiptir. İnsan ruhuna en uygun tasarımlar üretme iddiası ile yoluna devam eden firma, gümüş yüzük kategorisi için de aynı tasarım ruhu ile müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.

Birbirinden güzel gümüş yüzük modelleri Mia Vento - Resim : 2

2- Swarovski Süzme Beştaş Gümüş Yüzük

Gümüş yüzük bayanlar için en çok ilgi çeken ürün kategorilerinden birisidir. Özgün tasarımları ve göz alıcı şıklığı ile birbirinden güzel gümüş yüzükler ve diğer takı modellerini üreten firma, aynı zamanda tüm ürünlerini oldukça düşük fiyatlarla satışa sunmaktadır.

Birbirinden güzel gümüş yüzük modelleri Mia Vento - Resim : 3
3- Yeni Süzme Tamtur-Tektaş Gümüş Yüzük

Taşlarla Süslenen Tasarım

Hem günlük kullanımlarınızda hem de özel günlerde stilinizi tamamlayacak olan Mio Vento gümüş takı modelleri, her tarza hitap edebilen geniş bir model çeşitliliğine sahiptir. Tasarımların hepsi moda trendlerine uygun olarak hazırlanmaktadır. Ayrıca tüm gümüş yüzük tasarımlarına özel taşlar eşlik etmektedir. Bunlardan bazıları;

· Zirconia Taş

· Swarovski Taş

· Elmas kesimli Zirconia Taş

· Baget Taş

· Sentetik Yakut Taş

· Black Onix taşlardır.

Birbirinden güzel gümüş yüzük modelleri Mia Vento - Resim : 4

4- Swarovski Zirconia Mini Kraltacı Tektaş Gümüş Yüzük

Mikron rodyum kaplama, Resegol renk kaplama ve Gold renk kaplama seçeneklerinin de yer aldığı yüzükler, 2 yıl garanti ve QR kodlu garanti belgelerine sahiptir. 925 ayar gümüşten üretilen Mia Vento gümüş yüzük modellerinin kullanıcıları için özenle üretilmesi, şirketin şıklığın ve özgünlüğün adresi olmasını sağlıyor. Tasarımlar arasında bulunan yüzük kategorileri içerisinde tektaş, beştaş, tamtur, tria, fantezi, effective diamond ve elmas montür gibi modeller yer almaktadır.

Sevdikleriniz İçin En Özel Hediye

Kendiniz ve sevdikleriniz için oldukça özel bir hediye olacak olan Mio Vento yüzükleri şirketin web sitesinden sipariş verebilirsiniz. Birbirinden güzel ve kaliteli yüzükler özel paketleme ile hızlı kargo ile en kısa zamanda elinize ulaşacaktır.

Birbirinden güzel gümüş yüzük modelleri Mia Vento - Resim : 5

5- Effective Diamond Cornerstones Tektaş Beştaş Gümüş Yüzük Kombin

Siteden sipariş edeceğiniz tüm ürünler, özel markalı çantası, kutusu ve belgeleri ile verdiğiniz adrese ulaştırılmaktadır. Ayrıca ödeme seçenekleri arasında kredi kartı ve kargo ile kapıda ödeme gibi olanaklar mevcuttur. Uygun gümüş yüzük fiyatları ile de müşterilerinin sayısını artırmaya devam eden Mia Vento, gümüş takı tasarımı ve satışı denildiğinde akla gelen ilk marka olmayı hak etmektedir.

SPONSORLU İÇERİK