Paykasa al ve ödemeleri güvenle yap

Paykasa ile hızlı ve güvenli alışveriş yapmak artık çok kolay.

Paykasa al ve ödemeleri güvenle yap

Paykasa ile hızlı ve güvenli alışveriş yapmak artık çok kolay. 16 haneli benzersiz seri numarası ile kartınızdaki bakiyeniz her zaman güven altındadır.

Kart olarak adlandırılmasına rağmen,daha çok bir sanal hesap mantığı ile işleyen Paykasa ile online ödemelerden,uluslararası para transferine kadar birçok işlemi saniyeler içerisinde gerçekleştirebilirsiniz.

Paykasa Kart'ı alabileceğiniz onlarca bayi bulunmaktadır. Bu firmalar arasında en çok göze çarpan astropaykasa.org sitesi ile kullanıcılarına hizmet veren Sanmar Bilişim'dir. Paykasa bozdurma taleplerinizede oldukça hızlı yanıt veren şirket aynı zamanda reseller olarak adlandırılan resmi bayilik ünvanınada sahip.

Canlı destek ve whatsapp üzerinden paykasa satış ve bozdurma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bankalar ile anlaşması bulunan Sanmar Bilişim bu anlamda da rakipsizliğini sürdürmekte.Ayrıca 2019 yılının ikinci yarısı içerisinde kredi kartıyla satış yapma hazırlığında olan astropaykasa,sanal pos prosedürlerini tamamladı.

Astropay ve Paykwik kartlarının da resmi bayiliğini elinde bulunduran astropaykasa ile Paykasa al ya da bozdur. Güvenlik sorunu yaşamaz ve asla vakit kaybetmezsin.