Dolar tarihi zirveyi gördü, akrabalarını devlet kadrolarına yerleştiren AKP'liler kampanya başlattı

Doların TL karşısında tarihi zirveyi görmesi üzerine oluşan tepkilere karşı AKP'liler "Berat Albayrak'ın yanındayız" kampanyası başlattı. Kampanyaya sosyal medyada yoğun tepki var.

Dolar tarihi zirveyi gördü, akrabalarını devlet kadrolarına yerleştiren AKP'liler kampanya başlattı

Doların 7.30 sınırını görmesiyle zor günler geçiren yurttaşlar, ekonominin düzelmesini istiyor ve ekonomi yönetimini eleştiriyor. Eleştirlerin odağında ise doğal olarak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak var. Türk lirasının değeri günden güne erirken Albayrak'a yönelik istifa çağrıları yapılıyor.

AKP'li bakan ve vekillerin başını çektiği bir grup ise sosyal medyada #BeratAlbayrakYanındayız kampanyası başlattı. Ekonomik zorluklarla boğuşan yurttaşlar da Berat Albayrak'a destek paylaşımı yapanlara yoğun tepki gösteriyor.

TBMM İç İşleri Komisyonu Başkanı, AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç ise ekonomi yönetimini eleştirenlere 'köpekler' dedi.

Güvenç'in tepki çeken paylaşımı da Albayrak'a istifa çağrısı yapanlara yanıt olarak geldi. Güvenç, "Berat Albayrak Yanındayız" etiketi kullandığı paylaşımında "Köpekler havladı diye atlar ölmez..." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada büyük tepki alan Güvenç, eleştirilere yanıt vermedi.

Berat Albayrak'a destek veren AKP'liler Türkiye ekonomisinin şahlandığını ileri sürdükçe mali sıkıntılarla boğuşan yurttaşların tepkisi de büyüyor. Albayrak'a destek verenler arasında tüm akrabalarını devlet kadrolarına yerleştiren ve birkaç maaş birden alan AKP'liler de bulunuyor.

Etiketler
Berat Albayrak Kadro