Armani ve Prada maske, Ferrari solunum cihazı üretmeye başladı

Medyafaresi.com özel haber- Lüks elbiselere ve parfümlere değil maske, önlük ve solunum cihazlarına ihtiyaç var. Armani'den Prada'ya ve Gucci'den Fiat ve Ferrari'ye dev İtalyan şirketleri acil durum karşısında fabrikalarında üretimlerinde değişime gitti.

Armani ve Prada maske, Ferrari solunum cihazı üretmeye başladı

Koronavirüs nedeniyle üretimin durduğu İtalya'da dev moda ve otomobil şirketleri üretimlerini salgınla mücadele için değiştirdi.

Hergün artan ölüm sayılarıyla olağanüstü zamanlar yaşanan İtalya'da 7'den 77'ye ciddi bir dayanışma görülüyor.

Armani'den Prada'ya ve Gucci'den Fiat ve Ferrari'ye dev İtalyan şirketleri acil durum karşısında fabrikalarında üretimlerinde değişime gitti.

Giorgio Armani, hastanelere 2 milyon euro bağışladıktan sonra, sağlık çalışanlarının bireysel korunmasına yönelik tek kullanımlık önlükler oluşturmak için tüm üretim tesislerini dönüştürmeye başladı.

180 MODA EVİ ÜRETİMİNİ DEĞİŞTİRDİ

Elbiseler ve takım elbise artık gerekli değil, ancak maske ve hastane önlükleri en çok ihtiyaç olan ürünler. Bu nedenle 180 moda evi güçlerini birleştirdi.

Fendi, Armani, Gucci, Ferragamo, Celine, Valentino, Prada gibi 180 ünlü moda evi artık fabrika ve atölyelerinde maske ile hastaneler için önlük üretiyor. Hedefin günde 2 milyon maske üretmek olduğu belirtiliyor.

BULGARI DEZENTEFTAN ÜRETİYOR

Dünyaca ünlü Bulgari de parfüm üretimi yerine dezenfektan üretiyor. Bulgari kozmetik laboratuvarlarını günde 6 bin şişe el dezenfektan üretiyor.

Davines grubu geçici olarak dezenfektan jele yoğunlaşmak için şampuan üretmeyi bıraktı, Kızıl Haç ve bölgedeki diğer kurumlara hediye olarak verilecek. Kozmetik, otomotiv, ambalaj üreticileri: şirketler, koronavirüs acil durumuyla yüzleşmek için üretim hatlarını değiştirdi.

EFSANE TESİSTE SOLUNUM CİHAZLARI ÜRETİLİYOR

Sağlık sektöründe yaşanan ciddi sıkıntılar nedeniyle otomobil devleri de devreye girdi. Ferrari, Maranello'daki efsane tesislerinde solunum cihazı üretecek. Fiat, Çin'deki bir grup tesisini yüz maskeleri üretmek için dönüştürecek.

CEO Mike Manley "Hedef, önümüzdeki haftalarda üretime başlamak ve ilk müdahale ekiplerine ve sağlık çalışanlarına bağışlanacak ayda bir milyondan fazla maske üretmektir" dedi. Fiat ve Ferrari mühendisleri, üretimi ikiye katlamak için solunum cihazı üreten birkaç şirketten biri olan Siare Mühendislik ile işbirliği yapıyorlar.

Etiketler
Ferrari İtalya Lüks