Yamyam katil, dehşete düşüren ayrıntıları anlattı: 'Haşladım beğenmedim, kızartıp yedim güzeldi'

1997'de iki cinayetten hüküm giyen ve ölüme mahkum edilen Vladimir Nikolayev, ülkede ölüm cezasının kaldırılması sonrası ilk cinayetini tüm ayrıntılarıyla anlattı. Nikolayev'in kan donduran itirafları dinleyenleri şoke etti.

Yamyam katil, dehşete düşüren ayrıntıları anlattı: 'Haşladım beğenmedim, kızartıp yedim güzeldi'

Vladimir Nikolayevich Nikolayev, 1997'de iki cinayetten hüküm giymiş ve ölüme mahkum edildi. Rusya'da ölüm cezasının kaldırılmasıyla hayatta kalan Rus mahkum, ilk cinayetini ve cesedi yemeye nasıl karar verdiğini tüm ayrıntılarıyla anlattı. Nikolayev'in ilk kurbanı, kendisinden çakmak istedikten sonra kavga ettiği rastgele biriydi. Ona vurunca aldığı darbeye adamın öldüğünü anlatan Nikolayev, onu banyoya sürüklediğini, ve parçalara ayrımaya başladığını; adamın kafasını, kollarını ve bacaklarını nasıl kestiğini anlattı. Gülerek onu denemeye karar verdiğini söyleyen katil "Bacağından bir parça et kestim ve haşladım. Denedim, beğenmedim. Sonra doğrayıp tavada kızarttım" dedi.

ÖNCE YEMEYE NİYETİ YOKMUŞ

Nikolayev başlangıçta kurbanını yemeye niyetinin olmadığını, ancak cinayetin kanıtlarından kurtulmak için cesedini parçalarken onu denemeye karar verdiğini anlattı. Yamyam katil Nikolayev çocuklarına da insan etini yedirdi. Nikolayev etin bir kısmını eve götürüp karısına verdi. Eşi de ne olduğunu bilmeden etle köfte yaptı. Birazını kendisi yedi, birazını da çocuklarına yedirdi. Etle köfte yapan kadının tuhaf tadından şüphelenip, araştırılması için doktora götürmesi üzerine olay ortaya çıktı.

Rusya'da yayımlanan bir internet sitesine göre hasta ruhlu yamyam katil Nikolayev "antisosyal bir kişiliğe" ve psikopatik eğilimlere sahip. Ayrıca alkole bağımlılığı olan Nikolayev'in açık bir pazarda kanguru eti olduğunu söyleyerek yaklaşık 5 kilogram insan eti sattığı ve buradan aldığı parayla içki aldığı iddia edildi.