Mbappe'den dikkat çeken açıklama: Paris'te kalma kararımla ilgili olarak Macron'la görüştüm

PSG'nin yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, PSG'de kalma kararıyla ilgili olarak birkaç kez Fransa Cumhurbaşkanı Macron'la görüştüğünü söyledi

Mbappe'den dikkat çeken açıklama: Paris'te kalma kararımla ilgili olarak Macron'la görüştüm

GERÇEK GÜNDEM - Aylar süren tartışmaların ardından yeni sözleşme imzalayarak Paris Saint Germain'de kalma kararı alan Fransız yıldız Kylian Mbappe, kararıyla ilgili olarak Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile konuştuğunu söyledi.

BFMTV'ye konuşan yıldız futbolcu, Fransa lideri ile birkaç kez telefonda görüştüğünü ve kararını da Macron'a bizzat bildirdiğini ifade etti.

"Evet, konuştuk. Güzel bir tavsiyeydi. Sıklıkla konuşuyoruz. Ulusal bir figür olduğunuz zaman, bazı hak ve görevleriniz oluyor" diyen Mbappe, "Kararımla ilgili onu bilgilendirdim. Çok mutlu olduğunu ve bunun ülke için harika bir haber olduğunu söyledi" şeklinde konuştu.

Macron'un kararını etkileyip etkilemediğine ilişkin gelen bir soruya yanıt veren Mbappe, "Hayır çünkü tek bir görüşme olmadı. Ona çok saygı duyuyorum ancak o kalmamı söylediği için bu kararı vermedim. Ama bu da bir faktördü" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Fransa Futbol Macron Paris