Annesi Prenses Diana'yla anılarını anlatan Prens William gözyaşlarını tutamadı

Cambridge Dükü, okula giderken annesiyle bağıra bağıra şarkı söylediklerini açıkladı.

Annesi Prenses Diana'yla anılarını anlatan Prens William gözyaşlarını tutamadı

Prens William, annesi Prenses Diana'nın ABD'li şarkıcı Tina Turner'a duyduğu sevgiden bahsetti. Cambridge Dükü, kardeşi Prens Harry'yle çocukken okula arabayla giderken onun en popüler parçalarını söylediklerini açıkladı.

Prens William, Apple Music'in Apple Music 1 radyo kanalında yayımlanacak Time to Walk programı için anılarından bahsetti.

Cambridge Dükü, Kraliçe'nin Norfolk'taki malikanesi Sandringham'ın arazisinde yürürken gözyaşları içinde, "En iyi hatırladığıım ve tüm bu zaman boyunca bana eşlik eden ve hâlâ gizlice keyif aldığım şarkılardan biri Tina Turner'ın The Best'i" ifadelerini kullandı.

Prens William, "Çünkü arka koltukta oturup şarkı söylemek gerçek bir aile anı gibi hissettiriyor" dedi.

Galler Prensesi Diana, 1997'de trafik kazasında hayatını kaybettiğinde Prens William, 15 yaşındaydı. Şu an 39 yaşında olan Cambridge Dükü şunları ekledi:

Annem şarkıya son seste eşlik ederdi. Hatta güvenlik polisini bile arabaya aldığımız olurdu, ara sıra o da şarkıya eşlik ederdi. Bizi bıraktıkları okulun kapısına kadar müzik dinleyip şarkı söylüyorduk.

Prens William, eşi Kate Middleton'la çocukları Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis'nin "ailenin müzik zevkini aldığını" dile getirdi. Cambridge Dükü şunları söyledi:

Çoğu sabah Charlotte ve George arasında hangi şarkının çalınacağı konusunda büyük bir kavga yaşanıyor.

Time to Walk programında dinleyiciler zihinsel ve fiziksel sağlıkları için yürümeye teşvik ediliyor.

Prens William'ın bölümü 6 Aralık'ta yayımlanacak.

Etiketler
Okul