Çok sayıda kadın tarafından cinsel saldırıyla suçlanan Marilyn Manson'ın evi arandı

Çok sayıda kadını cinsel saldırı ve tacize maruz bıraktığı yönünde beyanların olduğu Marilyn Manson'ın Batı Hollywood'daki evine arama yapıldı.

Çok sayıda kadın tarafından cinsel saldırıyla suçlanan Marilyn Manson'ın evi arandı

Dünyaca ünlü Marilyn Manson'ın Batı Hollywood'daki evi, hakkındaki cinsel saldırı ve taciz soruşturmaları nedeniyle Los Angeles polisi tarafından arandı. Manson'ın arama sırasında evde olmadığı kaydedildi.

Los Angeles County Şerif ofisindeki dedektifler, Manson'ı 2009 ve 2011 yılları arasında aile içi şiddet raporları hakkında soruşturmaya başladı. Gerçek adı Brian Warner olan “Dope Show” şarkıcısı, eski nişanlısı “Westworld” oyuncusu Evan Rachel Wood da dahil olmak üzere birçok kadına saldırı ve taciz iddialarıyla hedef alındı. Wood, Manson'ı Şubat ayındaki bir Instagram gönderisinde ilk kez tacizci olarak adlandırdı. “Game of Thrones” oyuncusu Esmé Bianco da dahil olmak üzere, Manson'ı suçlayanlardan bazı kişiler dava açtı.

Davada; Manson'ın Bianco'yu yemek ve uykudan mahrum bıraktığını, bir yatak odasına kilitlediğini, şiddet uyguladığı ve cinsel saldırıyla tehdit ettiği belirtildi.

ARAMA SIRASINDA EVDE YOKTU

New York Post'un haberine göre; yetkililer Manson'ın evinden "medya depolama birimlerini" kaldırıldığı bildirildi. Şerif ofisi sözcüsü, rapordan haberdar olduğunu, ancak pazartesi gecesi aramayı onaylayamadığını veya herhangi bir ayrıntı sunamayacağını söyledi.

TMZ'nin aktardığına göreyse; Los Angeles County Şerif Departmanındaki müfettişler emri yerine getirmek için girdiğinde Manson evde değildi.

Etiketler
Hollywood Saldırı Taciz