Youtube o düğmesiyi kaldırmayı düşünüyor

Youtube yetkilileri uzun bir süredir başlarını ağrıtan bir konuda radikal karar vermeye hazırlanıyor. Şirket "beğenmedim" düğmesini, kötüye kullanımını engellemek için kaldırabilir.

Youtube o düğmesiyi kaldırmayı düşünüyor

YouTube kullanıcılarının akıllı telefonlar için uzun zamandır istediği arka planda oynatma özelliği, maalesef ki henüz sunulmadı. Biz de YouTube arka planda oynatma nasıl yapılır? rehberimiz ile karşınıza çıkıyoruz.

YouTube arka planda oynatma nasıl yapılır?

Android telefonlar için esasında uzun zamandır var olan FireTube uygulaması ileYouTube videolarını ücretsiz olarak arka planda oynatabilirsiniz. Ancak FireTubeuygulaması uzun zamandır resmi Android uygulama mağazası olan Google Play Store‘da bulunmuyor.

Geliştirici uygulamayı Amazon AppStore‘da yayınlamış olmasına karşın, özellikle Türkiye’deki pek çok kişi FireTube uygulamasının adını bile duymamış durumda.

Ancak sizler için küçük bir araştırma yaptık ve resmi geliştirici tarafından yayınlanan FireTube uygulamasını elde ettik. Siz de Android telefon ya da tabletinizde YouTube videolarını arka planda oynatmak için aşağıdaki bağlantıdan indirme sayfamıza ulaşabilir ve FireTube uygulamasını indirebilirsiniz.

Etiketler
Ağrı YouTube