Çalışmalar başladı: Spotify'a bomba özellik

İsveç merkezli müzik devi Spotify, kullanıcıların uzun süre beklediği bir özellik için çalışmalara başladı. Artık kullanıcılar telefonlarındaki yerel ses dosyalarını doğrudan uygulama üzerinden çalabilecek.

Çalışmalar başladı: Spotify'a bomba özellik

Dünyanın en popüler müzik akış hizmetlerinden biri olan Spotify, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Müzik devi şimdi de yerel müzik çalma özelliğini test ediyor. Kullanıcılar bu özellikle telefonlarına indirdikleri müzikleri Spotify'dan çalabilecek.

Webtekno'nun haberine göre; Mühendislik uzmanı Jane Manchun Wong, Twitter hesabından bir görsel paylaştı. Söz konusu ekran görüntüsünde Spotify'ın yerel olarak depolanan ses dosyalarını Android kitaplığında göstermesine izin veren bir özellik bulunuyor. Bu da telefonda kayıtlı olan dosyaları Spotify içinden oynatılabileceği anlamına geliyor.

Kullanıcılar uygulama ayarlarına gidip "Cihaz dosyalarını göster" seçeneği aktif hale getirerek akıllı telefonlarındaki tüm ses dosyalarını Spotify kütüphanesinde görüntüleyebilecek.

Spotify'ın şu anda masaüstü uygulamasında senkronizasyon aracılığıyla sunduğu bu özellik, Android için yayınlanmasıyla birlikte kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak.

Etiketler
Spotify İsveç Telefon Uygulama