Türksat kablonet (Uydunet) avantajları nelerdir?

Kablonet, eski adıyla Uydunet birbirleri ile karıştırıldığı halde aslında aynı şey olan iki kavramdır.

Türksat kablonet (Uydunet) avantajları nelerdir?

Kablonet, eski adıyla Uydunet birbirleri ile karıştırıldığı halde aslında aynı şey olan iki kavramdır. Türkiye’de Türksat A.Ş tarafından oluşturulan ve her geçen gün geliştirilen KabloTV altyapısı üzerinden kullanıcılara sağlanan yüksek hızda fiber internet hizmetidir.

İlk zamanlarda adı Uydunet iken sonradan değiştirilerek Kablonet olmuştur. Bu nedenle bazı insanlar ikisini farklı birer hizmet olarak görmektedir.

Bu isim değişikliğinin Türksat firması veya müşterileriyle alakalı herhangi bir negatif geri dönüş yarattığı söylenemez. Aksine firmanın hizmet politikasında geliştirmeye gitmesiyle alakalı olduğunu söyleyebiliriz.

Kablonet Avantajları

Kablonet ile evinizde telefon altyapısı olmadan sadece KabloTV altyapısı ile internet hizmeti alabilir, sabit telefon faturası ödemenize gerek kalmadan profesyonel altyapıya sahip Türksat Kablo şebekesinden Televizyon ve İnternet hizmeti alabilirsiniz.

Kablonet internet hızı Türksat’ın gelişmiş uyduları sayesinde oldukça iddialıdır. Günümüz şartlarında diğer internet servis sağlayıcılarına göre uygun fiyat ile yüksek performansı bir arada veren, hız ve süreklilik konusunda ön planda olan Türksat Kablonet, müşteri memnuniyetine de büyük önem veriyor.

Teknolojik imkanların gelişmesi ile birlikte yüksek hızda fiber internet hizmetine duyulan ihtiyaç arttı ve insanlar sürekli online ortamda yaşadıkları için en ufak hız düşmesi, ping artışı ve internet kesintisine katlanamaz hale geldi.

Türksat Kablonet, ismi Uydunet olduğu zamanlardan bu yana internet servis sağlayıcıları arasında kötü çevre şartlarından etkilenmeyen, yüksek uptime oranlarında çalışan, ping ve kopma sorunu yaşatmayan nadir firmalardan biri olarak öne çıkmakta.

Türksat Kablo Altyapısı

Kablonet internet kullanabilmek için evinizde KabloTV altyapısı olması gerekiyor. Ardından Türksat Kablonet’e başvurup yüksek hızda kesintisiz internet keyfini Türksat KabloTV hizmeti ile birlikte yaşayabilirsiniz.

Kablonet kampanyalı tarifelerinin arasında Kotalı tarifeler, Duran kotalı tarifeler, Akıllı sınırsız tarifeler, Sınırsız tarifeler, Simetrik tarifeler bulunmaktadır. Sektörel ve kişisel ihtiyaca göre kullanıcılar en çok ihtiyaç duydukları paketi seçerek internet hizmetini taahhüt ettikleri süre boyunca herhangi bir ekstra ücret olmadan kullanabileceklerdir.

Örneğin film ve müzik için internet hizmeti alacak olan kişiler akıllı sınırsız tarifeleri seçebilecekken, upload ve download hızına önem veren kişiler simetrik internet paketini seçebilir.

Şimdilik Türkiye’nin 24 İli ve bu illerin ilçelerinde altyapısı olan Türksat Kablonet, yaptığı Ar-Ge çalışmalarıyla her geçen gün altyapı ağını genişletmeye devam ediyor.

Detaylı bilgi için superkablonet.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.