PUBG MOBILE yenileniyor

Tencent Games ve PUBG Corporation, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS MOBILE (PUBG MOBILE) için 0.13.5 içerik güncellemesini yayınladı.

PUBG MOBILE yenileniyor

Tencent Games ve PUBG Corporation, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS MOBILE (PUBG MOBILE) için 0.13.5 içerik güncellemesini yayınladı.

Güncellemenin önemli yönlerinden birisi şu şekilde: Oyuncular yeni Royale Pass 8. Sezonun bir parçası olarak denizcilik temalı oyun içi eşyalardan oluşan geniş bir gardırobu açmak için paraşütle atlayacak. Takım Ölüm Maçı moduna güncellemeler ve diğer yenilikler de App Store ve Google Play’deki ücretsiz güncellemenin bir parçası olacak.

PUBG MOBILE 0.13.5 güncellemesinin tam detayları:

Royale Pass 8. Sezon –PUBG MOBILE, bu yaz denizcilikle dolu eşsiz bir sezon için okyanusun kayıp eşyalarının kilidini açıp kullanmayı sağlayacak.

PP-19 Hafif Makineli Tüfek– PUBG MOBILE’ın ölümcül silah deposuna son eklenti Royale Pass 8. Sezon ile oyun severlerin olacak. Oyuncular tam otomatik 53 adet 9 mm mermili şarjörün çarpıcı gücünü deneyebilecekler.

Üçüncü Şahıs Perspektifi (TPP) Modu– PUBG MOBILE’ın Takım Ölüm Maçı Modunun tüm dünyada büyük başarı elde etmesinden sadece bir ay sonra, oyuncular Üçüncü Şahıs Perspektifi ile hızlı mücadeleyi deneyimleyebilecek.

Ek Sistem Güncellemeleri

Bugünkü güncelleme ile oyuncular daha sezgisel olduğu gibi Subscriber BP mağazası, başlık efektleri, sandık isimleri ve fazlasına yönelik güncelleme ve geliştirmelerden oluşan, yeniden tasarlanmış sezon arayüzünü kullanabilecek.

Taze içerik güncellemesine ek olarak, Tencent Games ve PUBG Corp., PUBG MOBILE oyuncuları ve partnerler için yeni yaz etkinliklerini duyurdu. Topluluk üyeleri Royale Pass’in birinci yıldönümünü daha heyecanlı içerikler ve ödüllerle kutlayacak.