4 - 10 Ekim haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık

Astrolog Sitare İnal, 4 - 10 Ekim haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri ve Yeni Ay'ın etkilerini yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 4 - 10 Ekim haftasında Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri ve Yeni Ay'ın etkilerini yorumladı.

Balık burcu ve yükselen Balık haftalık burç yorumu

6 Ekim’deki Yeni Ay Terazi burcunda gerçekleşiyor. Mars’ın ve Retro Merkür’ün de Terazi burcunda olması eşin ortağın parası, finansal kaynaklarınız, yatırımlarınız ile ilgili konularda başkalarına olan bağınız canınızı sıkabilir. Yine de yeni bir yatırım veya finansal bir konu gündeminize girebilir. İlişkilerinizi yönetmeyi öğrenmek durumunda kalabilirsiniz. Maddi konularda tamamlanması ve kapatılması gereken işlere de yoğunlaşabilirsiniz.

Eski ilişkiler veya eski konular gündeme gelebilir. Miras veya alacak borç gibi uzun soluklu işleriniz varsa bu konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. 7 Ekim’de Venüs Yay burcuna geçiş yapıyor ve 5 Kasım’a kadar burada olacak. Toplum önündeki yeriniz, iş hayatınız ve yöneticilerinizle ilgili konularda keyifli gelişmeler olabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Burç