6 -12 Eylül haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan

Astrolog Sitare İnal, 6 -12 Eylül haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslanç burcunu bekleyen gelişmeleri ve Yeni Ay'ın etkilerini yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 6 -12 Eylül haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslan burcunu bekleyen gelişmeleri ve Yeni Ay'ın etkilerini yorumladı.

Aslan burcu ve yükselen Aslan haftalık burç yorumu

Bu hafta 7 Eylül’deki yeni ay, yeteneklerinizle ilgili konuları ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak para kazanma veya kaynaklarınızı çoğaltmaya çalıştığınız hızlı gelişmelerin gündeme geldiği bir hafta içindesiniz. Titiz ve detaylı bir çalışma içinde olabilirsiniz. Tüm olasılıkları hesapladığınız işlerin içine gömülebilirsiniz.. Kişisel anlamda cesaretiniz artabilir ve yeni kararlar gündeme gelebilir.

Kişisel konularınız da ve gündelik hayatınızda konfordan vazgeçmeyeceksiniz. Detaylara fazla takılabilirsiniz. Zihinsel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Tüm dikkatinizi verdiğiniz konular içinde fazla kalıyor olabilirsiniz. Bu olayları geniş çerçeveden görmenizi engelleyebilir. Fayda sağlamak ve en iyisini yapmak için çok uğraşacaksınız.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Burç