30 Ağustos -5 Eylül haftalık burç yorumu - Boğa burcu ve yükselen Boğa

Astrolog Sitare İnal, 30 Ağustos -5 Eylül haftasında Boğa burcu ve yükselen Boğa burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 30 Ağustos -5 Eylül haftasında Boğa burcu ve yükselen Boğa burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Boğa burcu ve yükselen Boğa haftalık burç yorumu

30 Ağustos- 5 Eylül haftasında aşk hayatınızla ilgili hızlı gelişmeler olabilir. Tutkulu ve heyecanlı bir hafta içindesiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda da gelişmeler ve yorucu bir koşturma içinde olabilirsiniz. Hobilerinizle alakalı işler yapıyorsanız kafaya koyduğunuz konuları ileri taşımak için elinizden geleni yapacaksınız. Eşinize, sevgilinize veya çocuğunuza karşı fazla eleştirel olabilirsiniz. Bu hafta kendinizi çalışma hayatınıza verebilirsiniz.

Çalışma hayatınızda daha dengeli olmaya çalıştığınız bir hafta içindesiniz. Çalışma arkadaşlarınız, astlarınızla ilgili konuları dengede tutmaya çalışabilirsiniz. İşlerinizde estetik kaygı içine düşebilirsiniz. Hizmet alıp verdiğiniz yerlerdeki ilişkilerinizi sağlamlaştıracaksınız. Parasal konular, ilişkiler sizi bu hafta biraz yorabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Burç Ağustos