16 - 22 Ağustos haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi

Astrolog Sitare İnal, 16 - 22 Ağustos haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri ve Dolunay'ın etkilerini yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 16 - 22 Ağustos haftasında Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri ve Dolunay'ın etkilerini yorumladı.

Terazi burcu ve yükselen Terazi haftalık burç yorumu

16-22 Ağustos haftasında bilinçaltınızda sizi sıkıştıran şeyleri bu hafta ortaya çıkartacaksınız. Sert ve ani tepkiler verebilirsiniz. İletişim konusunda daha ciddi olabilir, düşündüğünüzü somutlaştırmak isteyeceksiniz. İlgilendiğiniz konularda fazla detaycı ve eleştirel olabilirsiniz. Ticari ve teknik işleriniz de dikkatli olun, ani ve fevri kararlar almayın. Bu haftalar ani değişkenlikleri getiriyor yeni konular gündeme gelebilir.

22 Ağustos dolunayında geleceğinizle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi zorlayan konular varsa üstüne fazla gitmeyin derim. Sizi yoran konular büyüyebilir. Keyif aldığınız konulara biraz ara vereceksiniz gibi Çocuklarınızla ilgili ve toplumsal konularda krizli bir gündem sizi bekliyor. Olaylara sakin yaklaşın.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Burç Ağustos