12 - 18 Ekim haftalık burç yorumu - Koç burcu ve yükselen Koç

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 12 - 18 Ekim haftasında Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Koç burcu ve yükselen Koç haftalık burç yorumu

16 Ekim’de yeni ay var ve 13 Ekim ile 4 Kasım arasındaki Merkür geri hareketi bu hafta başlıyor. İlişkilerle ilgili konularda başlangıçlar olsa da sert bir yeni ay. Motivasyon kaybına izin vermediği gibi, yorucu koşullar altında streste yaratabilir. Yani dikkatinizi verdiğiniz konularda bir yandan empati göstermeniz gerekirken, diğer yandan da bir sorun çıkmasın diye özenli davranmanız gerekebilir. İlişkilerdeki dengeleri bozmak çok kolay, derleyip toplamak çok zor olan bir dönemden geçiyoruz. Bu yeni ayda uzun zamandan beri ipleri bir gevşet bir sık ilişkinizden olabilirsiniz dikkat edin.

İlerletmek istediğiniz konularda ise daha fazla sorumluluk almanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Ani çıkışlar yaşayabilirsiniz. Kontrol etmeye çalışırken sizin damarınıza basan olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Finansal konulara dikkat, Bu haftadan itibaren başladığınız konuları ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Bu arada teknik alımlar yapmayın. Kredi çekmek veya borçlanmayla ilgili stresler olabilir. İlişkilerdeki gizli konular veya dedikodulara özellikle dikkat edin.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları