6 - 12 Temmuz haftası İkizler burcu ve yükselen İkizler burcu yorumu

Astrolog Sitare İnal, 6 - 12 Temmuz haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 6 - 12 Temmuz haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler burcu haftalık burç yorumu

İlişkiler yönünden bir süre daha keyifli ve geliştirici koşullar var. Gelecek planlarınızla ilgili daha hareketli ve atak olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili konularda aktif olabilirsiniz. Tabi bununla birlikte iletişimde aksaklıklar olabilir. Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Mesleki gruplar içinde olan anlaşmazlıklar büyüyebilir. Bu hafta hareketli bir gündeminiz olabilir. Ortağınızın ya da eşinizin parasıyla ilgili konular hala hassas, finansal kaynaklarınızı iyi gözden geçirin. Banka kredileriyle ilgili veya miras ile ilgili konularda tamamlanmalar olabilir. Kurumsal ve hukuksal krizleri yönetmek durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızda sizi korkutan veya endişeye düşüren konularda gündeme gelebilir. Hassas olduğunuz konularda güçlü durmanız gerekebilir.

Haftanın ilk üç günü hayat felsefelerinizde daha idealist olabilirsiniz. Sosyalleşerek daha fazla şey öğrenmek ve bilmek arzusu yüksek. Konulara daha mantıklı yaklaşabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iş hayatınız, yöneticilerle ilgili konular gündeminizde. Çok çalışabilir, işleriniz için fedakarlık yapabilirsiniz. Hafta sonu ise koşullar hareketli ve eğlenceli. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli aktiviteler içinde olabilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz