Jüpiter ve Satürn geri hareketine başlıyor: Finansal olarak sıkışacağız

Astrolog Sitare İnal, Jüpiter ile Satürn'ün aynı tarihlerde geri hareketine başlayacağına dikkat çekti. İnal'a göre iki gezegenin de geri harekette olması çalışmalarımız, sorumluluklarımız, iş ortamı ve piyasalar için sıkıntılı bir süreci anlatmakta.

Jüpiter ve Satürn geri hareketine başlıyor: Finansal olarak sıkışacağız

Astrolog Sitare İnal, Jüpiter ile Satürn'ün aynı tarihlerde geri hareketine başlayacağına dikkat çekti. İnal'a göre Jüpiter ve Satürn'ün geri harekette olması çalışmalarımız, sorumluluklarımız, iş ortamı ve piyasalar için sıkıntılı bir süreci anlatmakta. İnal'ın Gerçek Gündem okurları için kaleme aldığı yorum şöyle;

Aşağı yukarı Jüpiter ile aynı tarih içinde geri hareketine başlayacak Satürn. İş konularını anlatan iki gezegenin de geri harekette olması çalışmalarımız, sorumluluklarımız, iş ortamı ve piyasalar için sıkıntılı bir süreci anlatmakta. Satürn’nün Oğlak burcundaki son gerilemesi. Satürn 17 Aralık 2020 tarihinde Kova burcuna tam anlamıyla geçmiş olacak.

Satürn bize sorumluluklarımızı, hiyerarşi ile ilişkimizi, yaşlıları, geçmişi, korkuları anlatır. Yaptığımız işlerdeki eksiklikleri gösterir ve durmadan oralardan bizi sınava tabi tutar. Jüpiter ne kadar sınırsız genişlemeyi anlatırsa Satürn de bize sınırlarımızı gösterir. İstikrar, sağlamlık ve hayatımıza denge getirir. Uzun yıllar bıkmadan usanmadan yaptığımız her şey, sıkıldığımız, yorulduğumuz ama ince ince dokuduğumuz her şey Satürn aslında. Eğer değeriyle çalışıp didinip bir şeyler yapmışsanız Satürn onu sizin hayatınızda kalıcı hale getirecektir.

Satürn’ün geri hareketi son üç sene de yaptıklarımızı bize sorgulatacak, tam da Kova’da ve sonra da Oğlak’taki geri hareketiyle. İlk önce yeni geleni sonrada eskiyi gösterecek. Yaşlanmayı, ölümü, hayatta kalma dürtüsüyle başa çıkmayı hissettirecek. Gelecekle geçmiş arasında bir yerlerde sıkışacağız. Gelenek ve göreneklerimize iç çekerken, yeni dünyaya hızla girdiğimizi hissedeceğiz. Özellikle bu finansal sıkışma, korku, hiyerarşinin işlememesi gibi konularla önümüze yığılmış olacak.

Yaz aylarında işlerin ve finansal konuların sıkıntıya gireceği aşikar. Maddi getirilerin beklentiyi karşılamayacağı anlaşılıyor. Ekonomik dar boğazın ve salgının finansal etkisinin sürdüğünü yaz aylarında da hissedeceğiz.

Jüpiter ve Satürn'ün geri hareketinin burçlar üzerindeki etkilerini okumak için tıklayınız.