RTÜK yine muhalif kanallara ceza yağdırdı

Abone ol

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) CHP kontenjanından üyesi olan İlhan Taşcı, RTÜK'ün KRT ve TELE1'e ceza verdiğini duyurdu.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), muhalif kanallara yönelik tutumunu sürdürüyor. Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasının ardından kanalın ekranlarını karartan RTÜK, bugünkü toplantısında da hem Tele 1'e hem de KRT'ye ceza verdi.

Kurulun aldığı kararı CHP kontenjanından RTÜK üyesi olan İlhan Taşcı, sosyal medya hesabından duyurdu:

"RTÜK, Haftanın Panoraması adlı programda 'devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne aykırı' yayın gerekçesiyle KRT’ye; Forum Hafta Sonu programında 'milli ve manevi değerlere' aykırı değerlendirme savıyla da Tele 1’e %3 para 3 kez de program durdurma cezası verdi."

Mert Ramazan Demir'in bölüm başı ücreti ortaya çıktı! Afra Saraçoğlu’na yine yetişemedi Gözden Kaçmasın Herkes yıkılmıştı. Afra Saraçoğlu güzel haberi verdi! Yalı Çapkını hayranlarına iyi haber Gözden Kaçmasın Barış Arduç'un yeri doldu! Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine yeni dizi! Başroldeki isim olay Gözden Kaçmasın Show TV'nin en çok izlenen programıydı. Güldür Güldür Show'dan kötü haber Gözden Kaçmasın