CHP'den Sadi Güven'in AA tepkisine ilk yorum!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak CHP Genel Merkezi'nde basın açıklaması yaptı. Öztrak Anadolu Ajansı'nın yaptığının manipülasyon olduğunu belirtti.

CHP'den Sadi Güven'in AA tepkisine ilk yorum!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak CHP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Öztrak'a Onursal Adıgüzel ve Muharrem Erkek eşlik etti. Öztrak gazetecilerin YSK Başkanı Sadi Güven'in AA açıklamasını sorması üzerine açıklama yaptı.

Öztrak soru üzerine şunları söyledi;

Bizim muhattabımız bu süreçte YSK'dır. Dikkat ettiyseniz uzun zamandan beri ilk defa CHP olarak ıslam imzalı tutanakları girme sürecinde, YSK'dan daha hızlı davrandık. Ama sonuçlarda aynısını yakaladık. Bu çok önemli bir gelişmedir.

AA'nın kamuoyunu bilgilendirmeyi durduğu noktada CHP olarak biz sizleri bilgilendirmeye devam ettik. Bu gerçekten önemli bir başarıdır.

AA'nın verilerini kimden aldığını bilmiyorum. AA'nın bu süreçteki tutumu bir resmi haber ajansı olarak aldığı tavır demokrasiye onarılmaz zarar vermiştir. Sorumluların gereğini yapması lazım.

Bu manipülasyondur, sandık başındaki görevlilerimizin moralini bozmaya dönük hareketlerdir. Bu tür eylemler kabul edilebilecek bir husus değildir.

Etiketler
Faik Öztrak