Çılgın Bediş'in Oktay'ı son haliyle şaşkına çevirdi

Bir döneme damga vuran gençlik dizi Çılgın Bediş'te Oktay karakteriyle genç kızların hayran olduğu yakışıklı oyuncu Cenk Torun'un son hali gündem oldu. İşte yıllara meydan okuyan ünlü oyuncunun son hali...

Çılgın Bediş'in Oktay'ı son haliyle şaşkına çevirdi

Yonca Evcimik'in başrolünde olduğu bir döneme damga vuran gençlik dizi Çılgın Bediş'te Oktay karakteriyle hafızalara kazınan yakışıklı oyuncu Cenk Torun'un son hali gündem oldu. Hiç değişmeyen Torun, yıllara adeta meydan okudu.

1996 – 2001 yıllarında 3 sezon Kanal D’de son olarak da 1 sezon Show Tv’de toplam 70 bölüm olarak izleyici karşısına çıkan Çılgın Bediş 7'den 70'e herkesi ekranlara kilitlemişti.

Yonca Evcimik, Sonay Aydın, Cenk Torun, Çiçek Dilligil, Selma Sonat, Dolunay Soysert, Cengiz Küçükayvaz gibi birbirinden başarılı oyuncunun yer aldığı efsane dizi Çılgın Bediş, bir döneme damga vurmuştu.

İşte o dönem genç kızların sevgilisi olan Cenk Torun'un son hali:

Çılgın Bediş'in Oktay'ı son haliyle şaşkına çevirdi - Resim : 1

Dizide Oktay karakterine aşık olan Bediş'in maceraları herkesi gülmüştü. Konusu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken dizinin yıldızları da sosyal medyada merak konusu oldu.

Özellikle genç kızların sevgilisi haline gelerek Oktay karakterine can veren ünlü oyuncu Cenk Torun, döneme damga vurmuştu.

Bediş'in aşık olduğu Oktay, hiç değişmedi. Ünlü oyuncu yıllara adeta meydan okudu.

Çılgın Bediş'in Oktay'ı son haliyle şaşkına çevirdi - Resim : 2