Takım elbisesi ve kravat ile şıklığı yakalayın

Güçlü bir imaja sahip olmak isteyen erkekler moda dünyasını ilgiyle takip etmekte ve giydiklerini özenle seçmektedirler.

Takım elbisesi ve kravat ile şıklığı yakalayın

Güçlü bir imaja sahip olmak isteyen erkekler moda dünyasını ilgiyle takip etmekte ve giydiklerini özenle seçmektedirler. İş yaşamının ve ofislerin olmazsa olmazı olan takım elbise ve onlara yakışan uyumlu renkte kravatlar, pantolon ve gömleklerdir. Alınan takım elbisenin gömlek ve kravatları model ve renk olarak mutlaka uyum içinde olmalıdır.

Takım elbise giyen erkekler kadınlar tarafından çok çekici görünürler ve bu dikkatleri üzerine çekmek isteyen bir erkek için avantajdır. Sevgilisiyle lüks ve romantik bir yerde yemeğe giden bir erkek giydiği muhteşem takım elbise ile sevgilisinin tüm dikkatini üzerine çekebilir.

Takım Elbise Kombinleri

Takım elbisenin içine giyilen gömleğin modeli kadar rengi de çok önemlidir. Siyah bir takım elbise içine beyaz gömlek ve gri bir takım elbisenin içine de beyaz, mavi veya siyah renkte gömlekler giyilerek tarz oluşturulabilir. Eğer tam tersi takım elbise beyaz renklerine yakınsa, gömlek rengi de siyah seçilebilir. Casual takım elbise, kumaş desenli takım elbise, yelekli takım elbise ve ekoseli takım elbise modelleriyle kendi imajınızı yansıtabilirsniz.

Takım elbise kadar onun üstündeki aksesuarlar da şıklıkta çok önemli bir role sahiptir. Alınan kravatın ayakkabı ile uyumlu bir renkte olması çok hoş bir görünüm verecektir. Eğer ceket ve gömlek düz renklerse, kravat çizgili veya kareli takılabilir. Uzun boylu erkekler dikine çizgili modellerden uzak durmalıdır ve ayrıca uzun ve sivri yakalı gömlekleri de kullanmamaları daha iyi olur. İş hayatında business takım elbiseler tercih edilebilir. Değişik bir tarza sahip olmak isteyenler ve kemer kullanmak istemeyenler pantolon askılarını tercih edebilirler.

Takım Elbise Nasıl Seçilmeli?

Alınan yeni takım elbisenin vücuda tam oturması, dikkat edilmesi gereken en önemli detaylardandır. Ceketlerin omuz kısımlarında çukurlar olmamalı ve çok dar veya çok bol pantolon alınmamalıdır. Pantolonun paça kısmı ayakkabının üzerine gelecek şekilde olmalıdır. Takım elbise kırışık olursa tarzınızı karşı tarafa yansıtamayabilirsiniz. O yüzden takım elbisenizi düzgün katlamalı ve ütüsünü ihmal etmemelisiniz. İki veya üç düğmeli ceketlerde sadece orta düğme iliklenmelidir. Ayrıca terlemeye sebep olacağından aldığınız takım elbisenin naylon olmamasına dikkat etmek gerekir.

SPONSORLU İÇERİK