'15 yıl AKP üyesiydim, üyeliğimi sildirdim. AKP önceden gariban partisiydi, şimdi parası olanın partisi'

AKP'den üyeliğini sildirdiğini ifade eden vatandaş ekonomik krizin yaşattıklarını anlattı.

Yol TV'ye konuşan AKP eski üyesi vatandaş yaşanan zorlukları anlattı.

Vatandaş ekonomik krizi vurguladığı konuşmasında AKP'nin politikalarına tepki gösterdi.

AKP'den üyeliğini sildiren vatandaşın açıklaması şöyle oldu:

Mutsuzum. İktidardan dolayı. Hayat şartlarında dolayı. TÜİK'in açıklamasında yüzde 48 dediniz. Hayır yüzde 99. Para yok millet aç. Marketlere giremiyor.

Eğer bu hükümet maskeyi dağıtamıyorsa, bir yağı en garibanın yiyeceği şeyi mücadele edemiyorsa yapacağı bir şey yok.

Ona göre her şey güllük gülistanlık. Tabii bütün kanallar ellerinde. Yol TV'ye yer yok. Konuşan kanallara yer yok. Vatandaş susacak. Önemli değil beni içeri atsınlar. Yatayım içeride yatmaya razıyım. Bu ülke kimleri yemedi. Deniz Gezmişleri, Hüseyin İnanları, Yusuf Aslanları. Ben de yatayım.

Ahmet Kaya yasaklandı. İyi değil dediler. Öldükten sonra kıymete bindi. Yaşasaydı o da mahkumdu. İçerdeydi değil mi...

Biz de içeride yattıktan sonra belki kıymetimiz bilinir belki bir yerlere getirirler. Ankara'da birazcık umutluyum. Başımızda Mansur Başkan var. Bir şeyler yapıyor. Yapmaya çalışıyor. Çalıştırmıyorlar.

Yüzde 1 mutlu olan AKP yandaşı. Ben 15 senedir AKP üyesiydim. Gittim üyeliğimi sildirdim. Niye sildiriyorsun dediler? Önceden gariban partisiydi, şimdi değil artık. Yumurta bir koli olmuş 30 milyon. Baştaki milletvekilleri stokluyor stokluyor biriktiriyorlar bunu. Gariban şimdi yumurtayı yiyemiyor. Bir baba 4-5 çocuğa bakardı. Bakamıyor şimdi.

Yeni evleniyor. İkinci çocuğunu yapmıyor. Bakamıyor. Çocuk parası 20 milyon - 50 milyon kravatın iğnesinin parası değil.

Etiketler
Ekonomik kriz Para