112 yaşında AKP'ye üye oldu: Mezardan kalkar oyumu atarım

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yaşayan 112 yaşındaki Güllü Kaya, Recep Tayyip Erdoğan sevgisi nedeniyle AKP'ye üye oldu.

112 yaşında AKP'ye üye oldu: Mezardan kalkar oyumu atarım

Çayırova ilçesinde çocukları ve torunları ile yaşayan Güllü Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisinden dolayı AKP’nin yurt genelinde başlattığı üyelik kampanyasına katıldı. Partiye üye olan Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu ülke için yaptıklarından dolayı hakkının ödenmeyeceğini söyledi.

'ALLAH İZİN VERSE MEZARDAN KALKIP OYUMU ATARIM'

Erdoğan’a sevgisini anlatan Güllü Kaya, “Arkadaşlarının da, senin de gözlerinden öperim başkanım. Arkadaşlarına da, sana da çok selam yolluyorum. Onun çok seveni var. Vatana iyilik etti, hizmet etti vatana. 7 minareli cami yaptırdı. Nerelere köprüler yaptırdı. Onun emekleri ödenmez” dedi.

Güllü Kaya’ya üyelik belgesini teslim eden AKP Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Kara, “Ak Partimiz milletimizin partisidir. Bugüne kadar partimize her kesimden, her yaştan vatandaşımız teveccüh etmiştir. 112 yaşındaki teyzemizin de, başlatmış olduğumuz üyelik kampanyasında partimize üye olması bize ayrı bir güç kattı. Ayrı bir moral verdi. Biz kendisine teşekkür ediyoruz. Bizi daha da hırslandırdı. Teyzemize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Allah sağlık, sıhhat versin” diye konuştu.

Etiketler
Kocaeli Recep Tayyip Erdoğan