Döşemealtı Belediyesi'nden Çıplaklı Mahallesi’ne parke yol

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çıplaklı Mahallesi Albay Süleyman Külahçı İlköğretim Okulu ve Kapalı Pazar Yeri ile bağlantılı sokaklarda parke yol yapımına başladı.

Döşemealtı Belediyesi'nden Çıplaklı Mahallesi’ne parke yol

Özellikle öğrencilerin ve pazara gelen vatandaşların kullandığı yolların yapılmasıyla birlikte okula giden minikler toprak ve çamurdan kurtulacak.

Döşemealtı Belediyesi ekiplerinin ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü yol çalışmalarının bir yenisi de Çıplaklı Mahallesi’nde Albay Süleyman Külahçı İlköğretim Okulu ve Çıplaklı Kapalı Pazar Yerinin bulunduğu sokaklar da başladı.

Belediye’nin parke tesislerinde ürettiği parke taşlarıyla 8 bin metrekare parke taşı, 2 bin100 metretül bordür taşı özellikle öğrencilerin kullandığı sokaklara döşenmeye başlandı.

Belediye ekipleri birbirine bağlı 6 sokakta yapılacak çalışmanın birkaç gün içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini açıkladı.

Yazın toz kışın yağmurla birlikte oluşan çamur nedeniyle vatandaşların ve öğrencilerin güçlük yaşadığı sokaklarda hummalı çalışmayı sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yine yürüyüş yolları ve kaldırımlarda da tamirat yapıyor.

Etiketler
Okul