TRT spikeri Hakan Şükür'ü hatırlattı, yayından alındı

TRT’de Kanada - Fas maçının spikeri Alper Bakırcıgil, Fas'ın 4. dakikada kaydettiği golden sonra dünya kupalarındaki en erken golün Hakan Şükür'e ait olduğunu hatırlatınca devre arasında yayından alındı.

TRT spikeri Hakan Şükür'ü hatırlattı, yayından alındı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası maçları tüm hızıyla sürüyor. Türkiye, Dünya Kupası maçlarını TRT ekranlarından seyrediyor.

Kanada-Fas arasında oynanan maçta Fas, maçın 4'üncü dakikasında ilk golünü kaydetti. TRT ekranlarında o dakikalarda spiker Alper Bakırcıgil, dünya kupalarındaki en erken golün Hakan Şükür'e ait olduğunu hatırlattı.

Bakırcıgil, Hakan Şükür'ü hatırlatmasının ardından devre arasında yayından alındı. İkinci devrede maçı Cüneyt Kıran anlattı.

"VATAN SEVGİMİZİ KİMSEYE SORGULATMAYIZ"

Bakırcıgil daha sonra Twitter hesabından konuya ilişin olarak açıklama yaparak "Kanada-Fas maçında dünya kupası tarihinin en erken golü Hakan Şükür tarafından atıldığı bilgisini istatistiki bilgi olarak verdim. Devre arasında maç anlatımını Cüneyt Kıran arkadaşıma devretmek ZORUNDA kaldım FETÖ bir terör örgütüdür. Vatan sevgimizi kimseye sorgulatmayız" dedi.

Etiketler
Kanada Hakan Şükür TRT