Serdar Aziz kararını açıkladı

Galatasaray'ın satma kararı aldığı Serdar Aziz, Fatih Terim'le herhangi bir probleminin olmadığını söyledi.

Serdar Aziz kararını açıkladı

Galatasaray'da satış listesine koyulan Serdar Aziz, bu sabah saatlerinde tatilden dönerek eşi Tuğçe Aziz ile birlikte menajeri Haluk Canatar ile buluştu.

Kadro dışı kararının ardından sessizliğini bozan Serdar Aziz, Türkiye Gazetesi'nin Galatasaray muhabiri Burhan Can Terzi'ye yaptığı açıklamada teknik direktör Fatih Terim ile bir sorununun olmasının mümkün olmadığını ifade etti.

Serdar Aziz; "Fatih hocayla bir problemim olması mümkün değil. Hocayla birbirimizi çok severiz. Florya'da tek bir kişiyle bile problemim yok" şeklinde konuştu.

SERDAR'DAN ZEYTİN DALI

Öte yandan TRT Spor'un haberine göre Serdar Aziz'in Fatih Terim'le görüşmek istediği ve tecrübeli çalıştırıcıdan özür dileyeceği belirtildi.

Serdar Aziz yaptığı açıklamada, ' Fatih Terim'le bir araya gelmeden, menajerimden hiçbir kulüple görüşmemesini istedim. Farkında olmadan, böyle bir karar aldıracak kadar büyük bir hata yaptıysam, Fatih Hocadan özür dilemek benim gücüme gitmez' ifadelerini kullandı.

MENAJER HALUK CANATAR: KARARI ALAN FATİH TERİM

Milli savunma oyuncusunun menajeri Haluk Canatar da 'Serdar ile bugün birlikteydik. Bana aynen söylediği şu, "Haluk Abi, Fatih Hoca ile görüşmeden, hiçbir kulüp ile görüşmemeni rica ediyorum. Fatih Hoca ile görüşeyim, sonra değerlendirme yaparız. Ben Serdar'ı dinlemek zorundayım. Kendi karakterine yakışan, mantıklı bir düşünceyi bugün bana yansıttı. Teknik heyetin raporu önemli. Camianın görüşü önemli. Serdar'ın kararı bence çok pozitif. İnşallah hayırlısı olur' şeklinde konuştu.

Haluk Canatar, "Bu kararı alan Fatih hoca. Serdar Aziz'in üstünde Fatih Terim'in büyük emeği vardır. Daha önceki dönemde de Galatasaray'da hocalık yaparken Serdar'ı takımda görmek isteyen Fatih hocadır. Bu yüzden hocayı rencide etmemek durumundayız. Fatih Terim'den bugüne kadar herhangi bir saygısızlık görmedik." dedi.

Haluk Canatar ayrıca "Bir futbolcunun hayatı var. Bu futbolu oynamak zorunda olduğu için taraftar ruhuyla hareket edemem. B ve C planı hazır tutmak zorundayım. Serdar Aziz'i dinlemeden hareket etmedim. Bu saate kadar kendisiyle uzun uzun konuştuk" ifadelerini kullandı.

"TEKNİK HEYETİN RAPORU AMA..."

Teknik heyetin raporu. Ancak teknik heyetin raporu derken de Fatih Terim'i rencide edici kelimelerden de uzak durmamız lazım. Ben şu ana kadar ilk defa Fatih hocanın ismini bugün seslendirdim. Bu sıkıntılı süreçte ismini hiç anmadım. Arkada dev gibi bir camia var. Tüm kulüpler için menajerler bu hassasiyeti göndermelidir.

Etiketler
Galatasaray Fatih Terim Saray Serdar Aziz