Mesut Özil'in Fenerbahçe'den giderken aldığı para belli oldu

Fenerbahçe'de kadro dışı kaldıktan sonra sözleşmeyi fesheden Mesut Özil, Süper Lig ekibi Başakşehir forması giyecek. Özil'in yakını olduğu bilinen spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ise Özil'in ayrılırken ne kadar para aldığını açıkladı.

Mesut Özil'in Fenerbahçe'den giderken aldığı para belli oldu

Eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Başakşehir ile sözleşme imzalayan Mesut Özil'in ayrılık sürecini ve giderken aldığı ücreti açıkladı.

Sports Digitale’e konuk olan Rıdvan Dilmen Mesut Özil'in transfer olma süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Dilmen, ''Fenerbahçe, Mesut Özil'i Arsenal'dan alırken Mesut takıma fedakarlık yaptı. Ben Mesut Özil'i aşağı yukarı 10 küsur yıldır tanıyorum, ailesini tanıyorum, bir kere pırıl pırıl sporculardan bir tanesi aslında. İsmail hoca kadro işi bıraktıktan sonra ilk geldiği yıl bir buçuk yıl ara vermişti. Arsenal'da aşağı yukarı 12 milyon sterlin maşa oynuyordu. Kontratı devam ediyordu. Amerika Birleşik Devletleri'nden isteyenler vardı. Ali Bey, Emre Belezoğlu ve Acun Ilıcalı bir şekilde Türkiye'ye geldi. Senin üzerine takım kuracağım diyen bir teknik direktör, aynı hafta oynatmayan teknik direktör... Tabii kulübün içerisinde yaşayan sorunlar bunlar. Birikim birikim sonra ismail Kartal ile arasında bir olaylar yaşanıyor. Ne olduğu ile ben açıkçası fazla ilgilenmiyorum'' ifadelerini kullandı.

"JESUS TAKIMDA DÜŞÜNMEMİŞ..."

Mesut Özil'in takımdan ayrılmadan önce Jorge Jesus ile konuşma yaptığı açıklayan Dilmen, ''2 yıl daha kontratı vardı. Mesut'un açıkçası en büyük hedefi Fenerbahçe Spor Kulübü'nde kupa kaldırmaktı. Bunu aslında Sayın Ali Koç'a söylemiş. En büyük idealim bu demiş. Jesus ile görüşme yapmış. Hoca oynatmayı düşüncediğini söylemiş ve neden diye sorduğunda 'Biz 4 aydır takımı izliyoruz' demişler. Mesut ise 'Ben 4 aydır oynamıyorum' demiş. Sonuçta bir durum var. Fenerbahçe teknik direktörü oyuncuyu istemiyor. Yönetim de karara uyuyor. Mesut'un fedekarlık yapmasını istiyorlar. Geldiği gibi...'' ifadelerini kullandı.

Etiketler
Başakşehir Süper Lig Fenerbahçe