Beşiktaş'ta yerli stoper için 4 aday

Beşiktaş yerli stoper transferinde 4 ismi gündemine aldı. Siyah beyazlılar Emirhan Topçu, Tayyip Sanuc, Emrecan Uzunhan ve Atınç Nukan için görüşüyor. Yönetim 4 oyundan birini kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'ta yerli stoper için 4 aday

Kadrosuna 1 yerli stoper katmak isteyen Beşiktaş yönetimi, listesini belirledi.

Abdulkerim Bardakcı'nın Galatasaray'a transferi sonrası alternatifleri değerlendiren siyah beyazlılar, 4 oyuncu için temasta.

İstanbulspor forması giyen Emrecan Uzunhan, adaylardan biri. 21 yaşındaki stoper için İstanbul ekibi ile görüşen Beşiktaş, talep edilen 3 milyon Euro bonservis bedelinden indirim istedi.

Çaykur Rizespor'dan Emirhan Topcu da siyah beyazlıların gündeminde. 21 yaşındaki stoper için Karadeniz ekibi ile temas başladı.

Adana Demirspor'da geçen sezon 29 maçta görev alan Tayyip Sanuc Beşiktaş'ın stoper adayları arasında yer alıyor. Adana kulübü ile görüşen siyah beyazlılar henüz anlaşma sağlayamadı.

Beşiktaş altyapısından yetişen Atınç Nukan, siyah beyazlı kulübe geri dönebilir. 28 yaşında savunmacının Göztepe ile sözleşmesi devam ediyor. TFF 1. Lige düşen İzmir ekibi ile yollarını ayırma ihtmali olan Atınç, siyah beyazlıların görüştüğü oyuncular arasında yer alıyor. (NTV Spor)

Etiketler
Beşiktaş Kadro