Göztepe'nin futbol efsanesi Fevzi Zemzem'e son görev

Göztepe'nin ve Milli Takımın unutulmaz efsanelerinden Fevzi Zemzem son yolculuğuna uğurlandı.

Göztepe'nin futbol efsanesi Fevzi Zemzem'e son görev

GERÇEK GÜNDEM HABER MERKEZİ/

Avrupa Fuar Şehirleri Kupasında yarı final oynayan ve Türkiye Kupasını iki kez Göztepe müzesine götüren efsane Göztepe'nin ve Milli Takımın unutulmaz santrforu Buldozer Fevzi (Zemzem) bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Zemzem için ilk tören bugün 11.30'da Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda yapıldı. Buradaki törene Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, Yönetim Kurulu Üyeleri Can Kestelli ve İsmail Tur ile Göztepe Müze Müdürü Adil Artuner; efsane futbolcunun eşi Serpil Zemzem, oğlu Murat Zemzem katıldı. Fevzi Zemzem'in takım arkadaşları Mehmet, Nihat, Ceyhan ve Cenap ile daha sonraki jenerasyondan pekçok futbolcu ve yönetici ile camianın önemli simaları da törende hazır bulundu.

Törende Göztepe Başkan Vekili Papatya, futbolcu arkadaşları Cenap Öztezel ve Ceyhan Yazar ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur Buldozer Fevzi ile ilgili duygu, düşünce ve anılarını dile getirdiler.

Daha sonra Alsancak Hocazade Camii'ne götürülen naaş öğlen vakti kılınan namaz sonrasında Yukarı Narlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Hocazade Camii'ne gelenler arasında Altınordu SK Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Göztepe Kaptanı Halil Akbunar, teknik direktör Samet Aybaba, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge ve futbol camiasından pekçok sima göze çarptı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mehmet Sepil, Göztepe SK, Mustafa Denizli, Altınordu SK, İzmirspor, TFF de çelenk gönderenler arasındaydı.

Hocazade Camii'de taziyeleri Fevzi Zemzem'in eşi Serpil Zemzem ve oğlu Murat Zemzem kabul etti.

Iki kez gol kralı olan ve Milli Takım forması da giyen Zemzem (81) bir süredir hastanede tedavi altındaydı.

Etiketler
Göztepe Futbol Urla