Liverpool ile Salah görüşmeleri çıkmaza girdi

Mohamed Salah ile kulübü Liverpool arasındaki sözleşme yenileme görüşmeleri çıkmaza girdi. Liverpool, yeni sözleşme görüşmelerinde Mohamed Salah'ın haftalık 400 bin Sterlin'lik maaş talebini kabul etmedi.

Liverpool ile Salah görüşmeleri çıkmaza girdi

Liverpool formasıyla rekorlara imza atan Mohamed Salah takımın etkili hücum silahlarından biri. İngiliz ekibi, oyuncunun takımda kalmasını istiyor ancak bazı şartlar durumu çıkmaza sokuyor.

HAFTALIK 400 BİN STERLİN İSTEDİ

T24’ün Mirror'un haberinden aktardığına göre; Liverpool, Mohamed Salah'ın haftalık 400 bin Sterlinlik maaş talebini kabul etmekte isteksiz duruyor.

Kırmızılar'ın Mohamed Salah'ın yerini doldurmak için daha fazla maliyet harcaması gerekecek. Bunu bilen Mısırlı yıldız ise haftalık 400 bin Sterlinde ısrarcı.

36 yaşındaki Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan haftalık 500 bin Sterlin kazanıyor. Kevin De Bruyne geçen yıl Manchester City ile haftada 400 bin Sterlinlik bir anlaşma imzaladı.

KULÜP “HAYIR” DEDİ

Mohamed Salah'ın menajeri Ramy Abbas Issa, Merseyside ekibiyle yaptığı görüşmelerde bu rakamları ön plana çıkarıyor. Ancak kulübün şimdilik yanıtı 'hayır' oldu.

Liverpool menajeri Jürgen Klopp geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Mohamed Salah'ın sözleşme görüşmeleriyle ilgili, "Salah kalmak istiyor ama bir de menajeri var..." ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler
Liverpool Mohamed Salah