Florya'ya giden Fatih Terim'den sert veda: 'Yarı yolda bırakıldım'

Galatasaray'da yolların ayrıldığı teknik direktör Fatih Terim, Florya Tesisleri'ne gitti. Terim burada futbolcularla vedalaştı.

Florya'ya giden Fatih Terim'den sert veda: 'Yarı yolda bırakıldım'

Galatasaray'da Fatih Terim rüzgarını arkasına alan Burak Elmas ve yönetimi, tecrübeli teknik adam ile yolların ayrılmasına karar verdi.

YÖNETİM FATİH TERİM İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Burak Elmas NEF Stadı'nda teknik direktör Fatih Terim ile görüşme gerçekleştirdi.

4'ncü Fatih Terim döneminde Galatasaray'ın kötü gidişatı nedeniyle Terim de eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Yönetimden bazı isimlerin Fatih Terim ile yolların ayrılmasını talep ettiği biliniyordu.

Görüşmede yönetim Terim'e yolların ayrılacağı kararını resmen bildirdi.

Galatasaray'la dün yolların ayrıldığı açıklanan tecrübeli teknik adam, saat 14.00'te Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geldi.

TARAFTARLARI SELAMLADI

Fatih Terim, sabahın erken saatlerinde kendisini desteklemek için tesisin önüne gelen taraftarları selamladı. Terim, taraftarlardan helallik istedi.

Ardından Fatih Terim futbolcularıyla vedalaşmak için içeri girdi. Terim, duygu dolu ve çok 'açık' mesajlarla futbolcularıyla helalleşti.

Florya'ya giden Fatih Terim'den sert veda: 'Yarı yolda bırakıldım' - Resim : 2

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Fanatik'in haberine göre Fatih Terim oyuncularına, "Ben bir proje için her şeyi riske ettim. Böyle anlaşmıştık ama yarı yolda bırakıldım. Sizin her şeyi başarabileceğinizi biliyorum. Kırdığım kim varsa hakkını helal etsin" açıklamasını yaptı.

Etiketler
Fatih Terim Galatasaray Futbol Saray