Milli Takımın ilk 11'i belli oldu! Maç hangi kanalda, saat kaçta?

A Milli Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 8. maçında Letonya ile karşılaşacak.

Milli Takımın ilk 11'i belli oldu! Maç hangi kanalda, saat kaçta?

6-1'lik Hollanda mağlubiyetinin ardından gruptaki avantajını yitiren, Norveç beraberliği sonrası 2.'lik şansını zora sokan milliler, Letonya'yı yenerek iddiasını sürdürmek istiyor. G Grubu'nda Hollanda 16 puanla lider durumda bulunurken, 14 puana sahip Norveç 2., Türkiye ise 12 puanla 3. sırada yer alıyor. Milliler’in kalan 3 maçını kazanması halinde dahi gruptan çıkması Norveç’e bağlı.

Play-Off oynayabilmemiz için 2 puan önümüzdeki Norveç’in kalan 3 maçta takılması gerekiyor. Eğer puan eşitliği olursa, genel averaja bakılacak. Vikingler, şu anda bizden 4 fazla averaja sahip. Dolayısıyla kalan 3 karşılaşmayı kazanmanın yanı sıra farklı sonuçlarla sahadan ayrılmamız gerekiyor.

Letonya-Türkiye ilk 11'ler:

Letonya: Ozols, Savalnieks, Cernomordijs, Dubra, Jurkovskis, Zjuzins, Emsis, Jaunzems, Uldrikis, Ciganiks, Gutkovskis

Türkiye: Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Caner Erkin, Berat Özdemir, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu, Burak Yılmaz

Milli maç hangi kanalda? Letonya-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Daugava Stadı'nda oynanacak Letonya-Türkiye maçı bu akşam saat 21.45'te başlayacak. İsveçli hakem Andreas Ekberg'in düdük çalacağı 90 dakika TRT 1'den şifresiz olarak ekranlara gelecek. Karşılaşma ile ilgili tüm detaylar ise anbean haberimizde olacak.

Türkiye gruptan nasıl çıkar?

Dünya Kupası Elemeleri'nde Hollanda galibiyeti ile kaptırdığımız liderlikten sonra gözümüzü Play-Off oynayabilmek için ikinci sıraya dikmiştik. Bu yolda Norveç ile dün gece kritik bir maça çıktık. Türkiye'ye ikinci sırada gelen rakibimizi öne geçtiğimiz maçta yenemedik. Ancak Play-Off yolunda bizim için her şey bitmiş değil. Hollanda kazanıp arayı açtı. 1-1'lik skorla Norveç ile aramızdaki 2 puanlık fark devam etti. Kalan 3 maçımızı kazanıp, son hafta oynanacak olan Hollanda-Norveç maçının sonucunu bekleyeceğiz.

Etiketler
FIFA Letonya A Milli Takım Dünya kupası