Fenerbahçe'de taraftarlar yıldız futbolcuya tepkili

Süper Lig'in 5. haftasında Başakşehir'e 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Alman santrfor Mergim Berisha'nın performansı Sarı-Lacivertli taraftarları çileden çıkardı.

Fenerbahçe'de taraftarlar yıldız futbolcuya tepkili

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Başakşehir maçında kadroda rotasyona gitti ve Eintacht Frankfurt karşılaşmasına göre ilk 11'de 4 değişiklik yaptı.

Mesut Özil, Mert Hakan Yandaş, Rossi ve Valencia yedek soyunurken, bu isimlerin yerine Pelkas, Max Meyer, Muhammed Gümüşkaya ve Berisha sahaya çıktı.

Frankfurt maçında hücum hattında Mesut, Rossi ve Valencia üçlüsünü oynatan Pereira, dün ise bu bölgede Osayi-Samuel, Pelkas ve Berisha'yı tercih etti.

BERISHA İSYANI

Başakşehir karşısında etkisiz kalan Fenerbahçe'de yakalanan pozisyonlarda Berisha'nın kötü performansı sarı-lacivertlileri kızdırdı.

Takımın uzun süredir devam eden santrfor sorununa çare olarak transfer edilen Alman futbolcunun, zayıf şutları ve bir türlü isabet bulamayan kafa vuruşlarına tepki gösteren taraftarlar sosyal medyada sert eleştiriler yaptılar.

62'de oyundan alınan 23 yaşındaki forvet için F.Bahçeli futbolseverler, "Berisha'nın gol atması için daha çok bekleyeceğiz gibi görünüyor" yorumları yaptı.

Fenerbahçe'de taraftarlar yıldız futbolcuya tepkili - Resim : 1

Etiketler
Süper Lig Fenerbahçe Başakşehir Futbol