Emre Belözoğlu için yeni iddia!

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan Emre Belözoğlu'nun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

Emre Belözoğlu için yeni iddia!

Fenerbahçe'deki görevinden geçtiğimiz sezonun sona ermesiyle ayrılan Emre Belözoğlu için flaş bir iddia ortaya atıldı. Belözoğlu'nun Süper Lig ekibinde teknik direktörlük görevi için düşünüldüğü iddia edildi.

A MİLLİ TAKIM VE LAZIO İDDİASI

Fenerbahçe'deki görevinden ayrılan Emre Belözoğlu için birçok iddia ortaya atıldı. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Emre Belözoğlu ile görüştüklerini ve yardımcı antrenör olarak göreve başlayabileceğini ifade etmişti. İtalyan kaynaklar ise Emre Belözoğlu için Lazio'da Sarri'nin yardımcılığına getirileceğini iddia etmişti.

SÜPER LİG EKİBİNİN LİSTESİNDE

Kariyerine teknik direktör olarak devam etme kararı alan Emre Belözoğlu için flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Genç teknik adamın Süper Lig ekibinin teknik direktör listesinde yer aldığı iddia edildi.

Süper Lig'de geride kalan 3 haftada Fraport Tav Antalyaspor ve Demir Grup Sivasspor'la berabere kalıp evinde Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a tek golle mağlup olan Göztepe, teknik direktör Ünal Karaman'la yollarını ayırdı ve yeni teknik direktör iddiaları ortaya atılmaya başlandı. Yönetimin Tayfun Korkut ismi üzerinde durduğu vurgulandı.

Başkan Mehmet Sepil'in ilk önceliği Korkut'a vereceği, aksi durumlarda Emre Belezoğlu ve Çağdaş Atan için devreye girileceği kaydedildi.

Etiketler
transfer Fenerbahçe Emre Belözoğlu