Angel Di Maria kimdir? Angel Di Maria ailesi rehin alındı! Di Maria çocuğu Mia De Maria kaç yaşında?

Paris Saint-Germain'in Nantes'a 2-1 mağlup olduğu maçta Angel Di Maria, 62. dakikada oyundan çıkarak stattan ayrıldı. Di Maria'nın evine hırsız girdiği ve bebeğinin öldürüldüğü iddia edildi. Di Maria'nın bebeği Mia De Maria kaç yaşında?

Angel Di Maria kimdir? Angel Di Maria ailesi rehin alındı! Di Maria çocuğu Mia De Maria kaç yaşında?

Fransa Ligue 1'in 29. haftasında Paris Saint-Germain, evinde Nantes'a mağlup oldu ve liderlik şansını kullanmadı.

Paris ekibinde maça ilk 11 başlayan Angel Di Maria, 62. dakikada oyundan alındı ve duş almadan stadyumdan ayrıldı.

RMC Sport'un haberine göre, maç sırasında sportif direktör Leonardo ile Mauricio Pochettino arasındaki kısa görüşme sonrası Di Maria'ya oyundan alındı.

Haberde yıldız futbolcunun 'ciddi bir kişisel problem' nedeniyle stattan ayrıldığı belirtildi. Di Maria'nın evi soyulduğu ve hırsızlık sırasında ailesinin evde olduğu iddia ediliyor.

Fransa'da daha önce Icardi ve Dani Alves'in evleri maç esnasında soyguna uğramıştı.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Mauricio Pochettino, "Bu bir bahane değil ama maçın ikinci yarısında bir enerji düşüklüğü yaşadık. Maçtan sonra soyunma odasında futbol dışı başka şeyler hakkında konuştuk." ifadelerini kullandı.

Dİ MARİA KİMDİR?

Ángel Fabián Di María Hernández (d. 14 Şubat 1988, Rosario, Arjantin), Arjantinli millî sağ açık oyuncusu. Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'de forma giymektedir.

Futbol kariyerine 2001'de Rosario Central'de başladı.Profesyonelliğe ise 2005 yılında Rosario Central takımında başladı. 2007 senesinde ise Benfica'ya transfer oldu. Aynı yıl yapılan 2007 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası turnuvasındaki performansıyla birçok kulübün dikkatini çekti.

2008 Pekin Olimpiyatlarında Arjantin formasıyla altın madalya aldı. 29 Haziran 2010 tarihinde Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Geleceğin en büyük yıldız adaylarından biri olarak görülen yetenekli oyuncu, dribbling, orta açma ve hızı ile ün kazanmıştır.

24.08.2014 Pazar günü Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti düzenlediği basın toplantısında Di Maria'nın Takımdan ayrıldığını açıkladı.Bu arada İspanyol ve İngiliz medyası, Arjantinli Di Maria'nın yaklaşık 60 ile 70 milyon avro arasında bir bonservis bedeli karşılığında İngiltere'nin Manchester United takımına transfer olduğunu duyurdu.Manchester united'te ilk golünü 4-0 kazandıkları Manchester United-QPR maçında atmıştır.

6 Ağustos 2015 tarihinde, 63 Milyon Euro karşılığında Paris Saint-Germain ile sözleşme imzalamıştır.

Etiketler
Paris