Ali Koç, farkında olmadan ortaya çıkardı: PTT'nin hızı şaşkına çevirdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Bağımsız Türkiye Partisi'nin 5'inci olağanüstü kongresinde genel başkanlığa seçilen Hüseyin Baş'a bir tebrik mesajı gönderdi. Ancak tebrik mesajında yer alan bir detay PTT hizmetlerinin yavaşlığını ortaya koydu.

Ali Koç, farkında olmadan ortaya çıkardı: PTT'nin hızı şaşkına çevirdi

Bağımsız Türkiye Partisi'nin Haydar Baş'ın vefatının ardından 18 Ekim 2020'de gerçekleşen 5'inci olağanüstü kongresinde genel başkanlığa Hüseyin Baş seçildi.

Yeniçağ'dan Fatih Ergin'in haberine göre, gönderdiği bir mesajla Hüseyin Baş'ı kutlayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un tebrik mektubu ise PTT hizmetlerinin durumu ortaya çıkardı.

Ali Koç 16 Kasım 2020 tarihli mesajında, ”Partinizin Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Haydar Baş beyin vefatından sonra Bağımsız Türkiye Partisi Merkez Yönetim Kurulu’nun yapılacak Büyük Kongrenize kadar Genel Başkan olarak görev yapmak üzere sizi seçmiş olduğunu ve 5. Olağanüstü Kongre’nizin de 18 Ekim 2020’de pandemi koşullarına uygun olarak Ankara’da yapılacağını yazdığınız 12 Ekim 2020 tarihli mektubunuzu dün almış bulunuyorum..." dedi.

16 Kasım 2020 tarihli tebrik mektubundan BTP kongresi için gönderilen 12 Ekim tarihli davetin PTT tarafından 15 Kasım'da Ali Koç'a ulaştırıldığı anlaşıldı.

HÜSEYİN BAŞ TEŞEKKÜR ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş ise sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda , “Kongremiz sonrası nazik mesajıyla bizlere başarı dileklerini ileten Fenerbahce Spor Kulübü Başkanı Sn. Ali Koç’a çok teşekkür ediyorum. Ben de kendisine tüm çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. ” dedi.

Etiketler
Fenerbahçe Ali Koç Hüseyin Baş Kongre