Kobe Bryant helikopter kazasında hayatını kaybetti

ABD basınında yer alan haberlere göre eski yıldız basketbolcu NBA efsanesi Kobe Bryant (41), Kaliforniya'da geçirdiği bir helikopter kazası sonucunda hayatını kaybetti.

NBA efsanesinin Kaliforniya'da bir helikopter kazasında hayatını kaybettiği haberleri gündeme bomba gibi düştü.

ABD’de magazin basının en önemli kuruluşlarından biri olan TMZ’nin son dakika olarak geçtiği habere göre; Kobe Bryant, Kaliforniya'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti.

NBA tarihinin efsane isimlerinden biri olan 41 yaşındaki Kobe Bryant ABD’ye göre sabah saatlerinde Los Angeles Lakers maçının dönüşünde kendine ait Sikorsky S-76 tipi helikopteriyle geçirdiği kazada kurtulamadı.

TMZ'nin iddialarına göre; Kobe Bryant ile birlikte helikopterde bulunan 4 kişi daha hayatını kaybetti.

EŞİ HELİKOPTERDE DEĞİLDİ

Kobe Bryant’ın eşi Vanessa Bryant’ın ölenler arasında olmadığı aktarıldı.

ESPN DE DOĞRULADI

ESPN de Kobe Brytant'ın hayatını kaybettiği yönündeki haberleri doğruladı.

KALİFORNİYA POLİSİ: 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kimliği henüz belli olmayan 4 yakınıyla maçtan dönen efsane ismin helikopteri sis nedeniyle Calabasas yakınlarında bir tepeye çarpıp yere çakıldı ve alev aldı. Verilen son bilgilere göre Kobe’nin eşi Vanessa helikopterde bulunmuyordu.

Yetkililer, kazadan kurtulan olmadığını ve Kobe Bryant’ın da yolcular arasında bulunduğunu doğruladı.

ABD basını Kobe Bryant'ın Kaliforniya'da helikopter kazasında hayatını kaybettiğini doğrularken Kaliforniya polisi "Calabasas’ta düşen helikopter kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Soruşturma devam ediyor. Resmi açıklama için bekleyin" dedi.

Etiketler
Kobe Bryant Helikopter