CHP'den 'Altılı Masa' toplantısı öncesi video mesaj

CHP'nin sosyal medya hesabından "Altılı Masa" toplantısı öncesinde “Türkiye için hemen demokrasi” mesajıyla video mesaj paylaşıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bugün "Altılı Masa" toplantısı için DEVA Partisi Genel Merkezi'nde bir araya gelecek. Toplantı DEVA Partisi Genel Merkezi’nde saat 12:00’de başlayacak.

CHP, toplantı öncesinde sosyal medya hesabında bir video yayınladı. Toplantıya katılacak altı siyasi parti genel başkanının görüntülerinin yer aldığı video, “Türkiye için hemen demokrasi” mesajıyla paylaşıldı. Videoda da “Hemen demokrasi” vurgusu yapıldı.

Liderlerin Bağımsız Türkiye Partisi'nin (BTP) "Altılı Masa"ya katılımı görüşülecek. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem mutabakatını imzalayan muhalefet partisi liderlerinin oluşturduğu masaya katılmak istediklerini açıklamış ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hüseyin Baş ile görüşmüştü.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Altılı masa CHP İYİ Parti Saadet Partisi