Ahmet Hakan: Bülent Arınç'la barışmak için adım atmayı düşünüyorum

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugüne kadar sert tartışmalar yaşadığı Bülent Arınç'la barışmak için ciddi bir girişimde bulunmadığını, ancak 2023'te böyle bir adım atmayı düşündüğünü söyledi.

Ahmet Hakan: Bülent Arınç'la barışmak için adım atmayı düşünüyorum

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bir dönem 'AKP'nin özgül ağırlığı' olarak anılan eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç'la aralarının 1999 yılından beri limoni olduğunu söyledi.

"Hakkında bir eleştiri yazmıştım, o günden beri küs bana. Gerçi ben de barışmak için ciddi bir girişimde bulunmaya gerek duymadım" diyen Hakan, şöyle devam etti:

"Ama 2023’te böyle bir adım atmayı düşünüyorum. Eşit ilişkili bir sohbet ortamına 'Evet' derse buluşurum kendisiyle. Belki kedim Sekter’i de katarım ortama. Kim bilir."

'KEDİN SEKTER'E DAHİ ACIYORUM'

Arınç, geçtiğimiz sene kendisi için "Tek derdi ciddiye alınmak" diyen Hakan'a tepki göstermiş; kişisel Twitter hesabında şu ifadeye yer vermişti:

"Patronlarının himmeti ile geldiğin son noktada basın hayatımızın en köklü gazetelerinden birini tam bir magazin ve bulvar gazetesi haline getirdin. Seninle yaşamak zorunda olduğu için acısı her fotoğrafında yüzünden okunan kedin Sekter'e dahi acıyorum."

Ahmet Hakan: Bülent Arınç'la barışmak için adım atmayı düşünüyorum - Resim : 1

SEKTER 'YANIT VERMİŞTİ'

Hakan ise 2 Aralık 2021'de yayınladığı yazıda kedisiyle ilgili bölüme dikkati çekip bu sözleri tiye almıştı. Sekter'in ağzından kaleme aldığı metinde şöyle sözlere yer vermişti:

"(...) Ben bu Ahmet Hakan denilen şahsın elinden neler çekiyorum, neler. Ödül maması talep ederim. Karşılamaz. Sevilmek istemem. Sever. Sevilmek isterim. Yüzüme bile bakmayıp TV izler. Hiç hoşlanmadığımı bildiği halde ıslak burnuma pıt pıt vurur. (...)"

Yazının tamamı.

Etiketler
Ahmet Hakan Hürriyet Bülent Arınç Hürriyet Gazetesi