Binali Yıldırım'dan Uğur Dündar yorumu

Binali Yıldırım, gazeteci Uğur Dündar'ın Ekrem İmamoğlu ile katılacağı programın moderötörlüğünü yapmayacağı kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Binali Yıldırım'dan Uğur Dündar yorumu

Gazeteci Uğur Dündar, Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın canlı yayın buluşması için kendisini tercih etmesiyle ilgili twitter üzerinden açıklama yaparak moderatörlük yapmama yönünde karar aldığını duyurdu.

Dündar'ın bu kararı sonrası AKP'nin İstanbul Adayı Binali Yıldırım'dan da sosyal medya üzerinden bir değerlendirme geldi.

Uğur Dündar, CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti'nin İstanbul Adayı Binali Yıldırım'ın canlı yayın için kendisini tercih etmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "50 yıldır ödünsüz bağlı kaldığım evrensel yayıncılık ilkeleri gereği moderatörlük yapmama yönünde aldığım kararı kamuoyuna saygıyla arz ediyorum." dedi.

"UMARIM KARARDA, 'BİRİLERİNİN' BASKISI ETKİLİ OLMAMIŞTIR"

Gazeteci Dündar'ın canlı yayın buluşması için moderatörlük yapmama yönünde aldığı kararına ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yapan Binali Yıldırım "Uğur Bey'in kararına üzüldüm. "Adaylar ve demokrasi zarar görür" diyor. Ne gibi bir zarar, anlamadım! O soracaktı, biz cevaplayacaktık. Umarım bu kararda "birilerinin" baskısı etkili olmamıştır." ifadelerini kullandı.

Binali Yıldırım'dan Uğur Dündar yorumu - Resim : 2

Etiketler
İmamoğlu Yıldırım ortak program Binali Yıldırım Ekrem İmamoğlu Uğur Dündar